Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial american se difuzează pe postul PRO TV: Asta-i povestea

Asta-i povestea, PRO TV, This Is Us
Imagine via IMDb / This Is Us

Postul de televiziune PRO TV aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Asta-i povestea (în original: „This Is Us”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 21 decembrie 2020, de la ora 00:45.

Conform unui articol publicat pe blogul Media-Max, serialul „This Is Us” va fi difuzat pe PRO TV la ore diferite în funcție de fiecare zi a săptămânii, după cum urmează: luni de la 00:45, marți de la 01:15, miercuri de la 00:30 și joi de la 02:30.

Serialul american Asta-i povestea a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune NBC pe 20 septembrie 2016, iar pelicula continuă și în momentul de față. Producția numără cinci sezoane și 76 de episoade.

Titlul se încadrează în genurile comedie, dramă și romantic și este regizat de Ken Olin și Chris Koch, după un scenariu semnat de Dan Fogelman și Laura Kenar. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Ron Cephas Jones, Jon Huertas, Alexandra Breckenridge și Niles Fitch.

Serialul Asta-i povestea relatează povestea familiei Pearson de-a lungul mai multor decenii. De la Jack și Rebecca, care devin părinți în anii 1980 și până la viața copiilor lor de 37 de ani, Kevin, Kate și Randall, care caută dragostea și împlinirea în zilele noastre. Această comedie cu elemente dramatice dezvăluie modul în care cele mai mici evenimente din viața noastră ne influențează și cum conexiunile pe care le împărtășim unii cu alții pot transcende timpul, distanța și moartea.

Producția „This Is Us” a câștigat un premiu la Globurile de Aur, iar în momentul de față are în palmares un total de 51 de trofee câștigate și peste 180 de nominalizări la diferite evenimente de film din întreaga lume. Serialul se află, în momentul de față, pe locul 119 în Top Rated TV pe IMDb.

Scrie un comentariu