Raftul cu filme
despre, raftulcufilme.ro

Politică de confidențialitate

Data actualizării: 06.03.2024
Data intrării în vigoare: 21.04.2022

Această politică de confidențialitate descrie politica site-ului Raftul cu Filme, din județul Iași, cu adresa de email admin@raftulcufilme.ro, cu privire la colectarea, utilizarea și partajarea datelor personale, date colectate dacă utilizați site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru îți exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea și partajarea informațiilor și datelor personale puse la dispoziție în conformitate cu această politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceasta vă rugăm să nu accesați sau să utilizați site-ul nostru.

Putem modifica politica de confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă, și vom publica varianta revizuită și data intrării în vigoare. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data publicării și pentru utilizatorii care au acceptat vechea politică. Accesul la site și utilizarea acestuia după acest termen implică acceptarea automată a politicii revizuite. În consecință, recomandăm consultarea periodică a paginii de politică de confidențialitate.

Cum colectăm aceste informații

1. Atunci când interacționezi cu acest site
2. Pe bază de consimțământ (ex: abonare la newsletter)
3. Când ne contactezi direct sau printr-un formular de contact

Cum folosim informațiile colectate

1. Marketing
2. Publicitate personalizată

Dacă vom folosi informațiile colectate pentru oricare alt scop îți vom cere înainte de utilizare consimțământul, și numai după primirea consimțământului informațiile în cauză vor fi folosite în consecință. Excepția poate fi numai în legătură cu cerințe sau obligații impuse de lege.

Cu cine partajăm informațiile

Nu vom partaja informațiile personale colectate către terțe părți, fără consimțământul tău, cu excepția unor situații limitate, cum ar fi cele de mai jos:

1. Reclame & Ads Service (ex: AdWords)
2. Agenții de marketing
3. Analytics (ex: Google Analytics)

Condiționăm transferul către aceste terțe părți de utilizarea informațiilor numai în scopul pentru care au fost colectate și transferate. Este posibil să partajăm informațiile colectate pentru:

1. Respectarea unor obligații legale sau aplicarea unor decizii judecătorești
2. Demonstrarea colectării acordului pentru această politică de confidențialitate
3. Răspunderea la reclamații în legătură cu încălcarea unor drepturi

În situația în care site-ul nostru fuzionează sau este cumpărat de o altă companie, informațiile colectate vor reprezenta active transferate către noul proprietar.

Stocarea informațiilor colectate

Vom păstra informațiile colectate pentru maxim 24 de luni sau atât timp cât este necesar să fie îndeplinit scopul pentru care au fost colectate, așa cum a fost detaliat în prezenta politică de confidențialitate. Vom fi obligați să păstrăm anumite informații pe termen mai lung, cum ar fi înregistrările contabile impuse de legislația în vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi:

1. Aplicarea legii
2. Prevenirea fraudelor

Drepturile tale

În funcție de legislația aplicabilă ai dreptul de acces și rectificare sau ștergere a datelor tale personale colectate de către noi, ai dreptul să primești o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restricționa procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autorității competențe cu petiții sau reclamații cu privire la drepturile tale. Pentru a-ți exercita aceste drepturi ne poți contacta pe email la admin@raftulcufilme.ro. Îți vom răspunde la cerere în conformitate cu legislația aplicabilă în termen de 30 de zile.

Ai posibilitatea să te opui prelucrării pentru comunicări de marketing sau analizei pentru publicitate personalizată prin modificarea setărilor sau direct prin email la adresa admin@raftulcufilme.ro. Te rugăm să iei în considerare că anumite informații colectate sunt necesare pentru funcționarea site-ului, iar retragerea consimțământului poate face că acesta să devină indisponibil pentru utilizare.

Securitate

Securitatea datelor și informațiilor colectate este importantă pentru noi și vom implementa măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea și accesul neautorizat la datele colectate. Totuși, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absolută și securitatea informațiilor colectate.

Link-uri externe

Serviciul nostru poate afișa link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Această politică de confidențialitate nu are legătură cu politicile și practicile altor site-uri, inclusiv dar fără a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate pe acest site. Îți recomandăm să consulți politicile de confidențialitate ale oricăror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest site. Nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate și practicile altor site-uri.

Contact

Dacă ai întrebări cu privire la procesarea informațiilor și a datelor personale colectate te rugăm să ne contactezi pe email la admin@raftulcufilme.ro.