Raftul cu filme

Sezonul 6 din „Prison Break”. Când apare noul sezon și ce știm până acum?

sezonul 6 din Prison Break, Prison Break, serialul Prison Break, sezonul 6 Prison Break
Imagine via Variety / Prison Break

Sezonul 6 din Prison Break este, poate, unul dintre cele mai așteptate sezoane de către pasionații de seriale din țara noastră, fapt pentru care Raftul cu Filme a căutat și aflat tot ceea ce se știe despre cel de-al șaselea sezon, despre stadiul în care se află scenariul, despre filmări și distribuție sau declarații făcute publice.

Un membru al conducerii, Michael Thorn, a confirmat sezonul 6 din Prison Break în luna ianuarie 2018 prin intermediul unei declarații făcute în cadrul unui interviu, în care a declarat că „se lucrează la un nou sezon și la o modalitate de a duce povestea mai departe”. Michael Thorn a mai afirmat că „totul se află la început, dar suntem foarte încântați de ideile pe care le avem până acum”.

Ce se știe până acum despre sezonul 6 din Prison Break

În luna septembrie 2020, actorul Dominic Purcell, cel care joacă rolul lui Lincoln Burrows în „Prison Break”, a confirmat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa oficială de Instagram, că se lucrează la cel de-al șaselea sezon.

„Zvonul numărul unu este că sunt bătrân. Da, am 50 de ani. Zvonul numărul doi este că sunt chel. Da, am capul plin de păr, iar oamenii cer să mă tund. Zvonul numărul trei este că se va realiza Prison Break 6”, este mesajul scris de actor.

În august 2017, David Madden, din partea FOX, infirma că există vreo idee pentru sezonul 6 din Prison Break și spunea că „nu se lucrează în niciun fel la o continuare, însă dacă producătorii au vreo idee mi-ar plăcea nespus să o aud”.

Ce actori fac parte din distribuția noului sezon

Conform detaliilor publicate de presa din străinătate și a scenariului care s-ar putea să fie adaptat pentru acest sezon, gașca se reunește, iar asta ne oferă și primele confirmări pentru distribuție. Este evident că Dominic Purcell va apărea în cea de-a șasea parte din „Prison Break”, în timp ce Wentworth Miller a confirmat oficial că nu va mai apărea în acest serial de acum încolo, vestea fiind făcută publică pe contul său oficial de Instagram în luna noiembrie 2020.

Cu toate acestea, în sezonul 6 din Prison Break este foarte posibil să apară, încă o dată, actori ca Sarah Wayne Callies, Rockmond Dunbar, Robert Knepper, Amaury Nolasco și Inbar Lavi. Câteva semne de întrebare se ridică atunci când vine vorba de Paul Adelstein și William Fichtner, primul fiind ucis într-un episod anterior.

Însă putem crede tot ceea ce am văzut în sezoanele trecute atât timp cât Michael și Sara au renăscut parcă din morți în cel de-al cincilea sezon? Trecând mai departe, despre William Fichtner, cel care îl joacă pe Alexander Mahone, nu se știe momentan nimic oficial, nefiind făcută nicio declarație în acest sens.

Nici actorul Amaury Nolasco, care îl interpretează pe Fernando Sucre, nu este confirmat pentru sezonul 6 din Prison Break. În ultimul sezon a avut un rol important doar în unul dintre episoade, iar apariția acestuia este incertă.

Când apare noul sezon din Prison Break?

Cu toate că sezonul al șaselea din „Prison Break” a fost confirmat de unul dintre actorii principali, nicio informație nu a ajuns în spațiul public cu privire la o dată oficială de lansare, iar FOX nu face declarații pe acest subiect. Acest articol va fi actualizat în momentul în care vor apărea noi detalii cu privire la noul sezon.

13 comentarii