Raftul cu filme

Filmul american „All of Us Strangers” are premiera pe 24 aprilie 2024 pe Disney Plus

All of Us Strangers, Disney Plus, streaming online
Imagine via Disney Plus / All of Us Strangers

Filmul american All of Us Strangers, în traducere „Străini cu toții”, de la Searchlight Pictures, în regia lui Andrew Haigh, va putea fi vizionat în România începând cu data de 24 aprilie 2024, pe platforma de streaming online Disney Plus. Din distribuție fac parte Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell și Claire Foy.

Într-o noapte, Adam se întâlnește cu vecinul său misterios Harry în blocul său din Londra, iar această întâmplare îi schimbă complet de zi cu zi. Pe măsură ce se dezvoltă o relație între ei, Adam devine preocupat de amintiri din trecut și se trezește atras de orașul de suburbie în care a crescut și de casa copilăriei în care părinții săi par să trăiască, la fel ca în ziua în care au murit în urmă cu 30 de ani.

Filmul All of Us Strangers, realizat de Searchlight Pictures în asociere cu Film4 și TSG Entertainment, este o producție Blueprint Pictures ce îi are ca producători pe Graham Broadbent, Pete Czernin și Sarah Harvey. După scenariul și regia lui Andrew Haigh și bazat pe romanul „Strangers” de Taichi Yamada, filmul îi are în distribuție pe Andrew Scott și Paul Mescal, alături de Jamie Bell și Claire Foy.

Datorită funcției de control parental, platforma de streaming online Disney Plus rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin parolă, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Disney Plus este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general Star.

Serviciul de streaming online Disney Plus oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment de televiziune, platforma de streaming găzduiește și cele mai noi producții lansate de către The Walt Disney Studios.

Marius Popa

În ultimii 36 de ani, cel puțin 20 de ani i-am petrecut urmărind o grămadă de filme. Listele mele de titluri de pe IMDb au devenit deja neîncăpătoare, fapt pentru care am pus hotărât piciorul pe frână și m-am apucat de scris. În timpul liber îmi petrec timpul încercând să nu mai apăs butoanele de play de pe Netflix și HBO Max.

Scrie un comentariu