Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Familia soțului meu”

Familia soțului meu, seriale, telenovele, PRO 2
Imagine via IMDb / Familia soțului meu

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Mexic se numește Familia soțului meu (în original: „Mi Marido Tiene Familia”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune vineri, 24 mai 2019, de la ora 19:00.

Telenovela mexicană Familia soțului meu a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Las Estrellas pe 5 iunie 2017, iar ultimul pe 24 februarie 2019. În total, serialul numără două sezoane și un total de 269 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Zuria Vega, Daniel Arenas, Diana Bracho, Silvia Pinal, Arath de la Torre, Susana Gonzalez, Carmen Salinas și Gabriel Soto.

Serialul mexican Familia soțului meu se încadrează în genurile comedie, dramă și telenovelă, fiind creat de Hector Forero Lopez și Pablo Ferrer Garcia Travesi, după un scenariu scris de Santiago Pineda, Mariana Mijares, Lenny Ferro și Gabriela Ruffo. Telenovela originară din Mexic este regizată de Aurelio Avila, Hector Bonilla și Francisco Franco. Scenariul este inspirat de cartea „My Husband Got a Family”.

Telenovela mexicană Familia soțului meu spune povestea de dragoste a Julietei, o femeie de afaceri independentă, și a lui Robert, un medic cunoscut, care ajung să formeze un cuplu și se hotărăsc să întemeieze o familie. Povestea de viață a lui Robert este una complicată și delicată. Robert a fost adoptat în copilărie de o familie americană, iar la maturitate își dorește să își cunoască adevărata familie.

Visul lui Robert de a își găsi familia dispare după ce Julieta și familia iubitului ei nu se înțeleg sub nicio formă, lucru care va conduce la o lecție de viață și la o serie de momente care devin tot mai amuzante.

Citește mai multe articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu