Raftul cu filme

„PAW Patrol: The Mighty Movie” intră pe SkyShowtime la finalul lunii martie 2024

PAW Patrol: The Mighty Movie, SkyShowtime
Imagine via SkyShowtime / PAW Patrol: The Mighty Movie

Filmul animat de succes PAW Patrol: The Mighty Movie, care prezintă echipa preferată de căței a preșcolarilor, va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platforma de streaming online SkyShowtime începând cu 26 martie 2024. Un meteorit fermecat se prăbușește în Orașul Aventurii, oferindu-le cățeilor PAW Patrol puteri extraordinare și transformându-i în super-căței.

Dar aceștia se confruntă cu cea mai mare provocare atunci când Humdinger, rivalul lor, iese din închisoare și face echipă cu Victoria Vance, o savantă nebună, pentru a le fura superputerile. Soarta Orașului Aventurii atârnă de un fir de ață, iar echipa PAW Patrol trebuie să îi oprească pe răufăcători înainte să fie prea târziu.

Oferit de Paramount Pictures, Nickelodeon Movies și Spin Master Entertainment, în PAW Patrol: The Mighty Movie joacă Mckenna Grace, Taraji Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Ron Pardo, Lil Rel Howery, Kim Kardashian, Chris Rock, Serena Williams, Alan Kim, Brice Gonzalez, North West, Saint West, Christian Corrao, Luxton Handspiker, Nylan Parthipan, Callum Shoniker, James Marsden și Kristen Bell. De asemenea, rolurile principale sunt dublate în limba română de către Andrei Rușanian, Andrei Geavela, Ana Stănciulescu, Alexandru Mike Gheorghiu, Matei Tiron, Eugen Nicolae Enescu, Bianca Tache și Ioana Oțelea.

Animația PAW Patrol: The Mighty Movie, o producție Spin Master Entertainment Production, este regizat de Cal Brunker pe baza unui scenariu scris de Cal Brunker și Bob Barlen, și a unei povești de Shane Morris, Cal Brunker și Bob Barlen. Având la bază serialul de televiziune creat de Keith Chapman, filmul este produs de Jennifer Dodge, Laura Clunie și Toni Stevens, iar producătorii executivi sunt Ronnen Harary, Adam Beder și Peter Schlessel. „PAW Patrol: The Mighty Movie” a încasat peste 180 de milioane de dolari la box-office-ul mondial.

Animația este încadrată la categoria PG pentru acțiune ușoară și pericol. Filmul este distribuit de Paramount Global Content Distribution. Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro, fără reclame, cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Un comentariu

  • Sunt încântată să aflu că echipa noastră preferată de căței are parte de un film animat de succes, „PAW Patrol: The Mighty Movie”, care va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma de streaming online SkyShowtime. Această poveste este una plină de aventură și acțiune, unde un meteorit fermecat le oferă cățeilor puteri extraordinare și îi transformă în super-căței, iar ei trebuie să își folosească aceste puteri pentru a salva orașul de la răufăcători.