Raftul cu filme

Filmul românesc „Dragoste pe muchie de cuțit” intră în grila platformei SkyShowtime

Dragoste pe muchie de cuțit, SkyShowtime, filme, filme românești, streaming online
Imagine via SkyShowtime / Dragoste pe muchie de cuțit

Filmul românesc Dragoste pe muchie de cuțit, cu Carmen Tănase, în care doi îndrăgostiți sunt ținuți departe unul de celălalt în copilărie din cauza unui război între cele două familii ce are la bază o rețetă secretă de familie, va fi disponibil în România exclusiv pe platforma de streaming online SkyShowtime.

Începând cu data de 29 aprilie 2024, mai multe filme românești vor fi disponibile pentru vizonare pe platforma de streaming online SkyShowtime, inclusiv mult așteptatul Dragoste pe muchie de cuțit. Variind de la filme de comedie și până la filme romantice, noile titluri adăugate pe platforma de streaming promit publicului o gamă largă de emoții și momente memorabile.

Dragoste pe muchie de cuțit este o comedie produsă de PAPA Pictures care se învârte în jurul lui Ducu, îndrăgostit de Marina încă de când erau copii. Cu toate acestea, bunica lui îi interzice să aibă vreun contact cu ea, pregătind scena pentru o poveste comică și sinceră despre dragoste și determinare.

Filmul are o distribuție impresionantă din care fac parte Carmen Tănase, Ada Galeș, Răzvan Bănică, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu, Ruxandra Șerban, Marian Râlea și Mirela Zeța. Povestea se adâncește pe măsură ce cei doi, împiedicați să fie împreună din cauza unui război secret de rețete de familie, se întâlnesc din nou la maturitate. Ei încearcă să recâștige rețeta secretă a celor două familii pentru a face din noul lor restaurant unul de succes, adăugând un strat de intrigă culinară poveștii lor de dragoste.

La începutul acestei primăveri, un alt succes românesc de box office, „The Perfect Escape”, a fost adăugat pe platformă și este deja disponibil pentru vizionare. În plus, alte trei filme regizate de Cristina Jacob vor fi disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime din aprilie 2024, fiind vorba de „Love is a Story”, „Selfie” și „Selfie 69”.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro, fără reclame.

Platforma de streaming online SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu