Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune filme care pot fi vizionate pe Netflix chiar acum

Platforma de streaming online Netflix, momentan cea mai ofertantă opțiune în materie de conținut online legal din țara noastră, ascunde o mulțime de pelicule și producții premiate la nivel mondial care merită să fie vizionate măcar o dată în viață. Cele mai bune filme de pe Netflix nu îți sunt recomandate pe platformă pentru că este mai în câștigul lor să scoată la înaintare conținutul propriu.

Netflix, asemeni serviciilor Hulu, Amazon și HBO GO, întâmpină de multe ori probleme cu licențele de difuzare pentru diferite producții, fapt pentru care crearea de conținut propriu a devenit, de la un timp, o idee foarte bună.

Lună de lună vom actualiza lista cu cele mai bune filme de pe Netflix în funcție de peliculele care sunt aduse sau eliminate de pe platformă. Acceptăm cu drag critica constructivă în comentarii și idei pentru alte noi liste de filme. Acestea fiind spuse, platforma Raftul cu Filme îți prezintă o listă cu cele mai bune filme de pe Netflix.

100. Apollo 13 (1995) – 7,6 pe IMDb

Jim Lovell și Fred Haise pornesc într-o misiune pe Lună. Totul merge conform planului până când unul dintre rezervoarele navei explodează și pune în pericol echipajul. În timp ce astronauții trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, colegii de pe Terra încearcă să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera.

99. The Blind Side (2009) – 7,6 pe IMDb

Michael Oher este un adolescent afro-american analfabet care provine dintr-o familie cu 13 copii. A fost plasat de mai multe ori în familii adoptive și a fugit de fiecare dată. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de soții Leigh Anne și Sean Touhy, care îi oferă un cămin stabil, iubire, compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

98. Les Miserables (2012) – 7,6 pe IMDb

Pelicula prezintă povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtășită, pasiune, sacrificiu și mântuire. Jackman este Jean Valjean, pușcăriașul veșnic vânat de nemilosul polițist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette, fiica lui Fantine, viețile lor se vor schimba pentru totdeauna.

97. 50/50 (2011) – 7,6 pe IMDb

Adam este un editor de programe de radio în vârstă de 27 de ani și care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la măduva spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihologului său, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață și reușește să treacă peste această boală.

96. Inside Man (2006) – 7,6 pe IMDb

Patru oameni costumați în zugravi pătrund pe holurile unei bănci din Manhattan, sucursala de bază din Wall Street a unei instituții financiare importante la nivel mondial. Jefuitorii plănuiesc o operațiune de asediu asupra băncii, iar cei 50 de clienți și personalul devin o garanție neașteptată în acest jaf, hoții luându-i ostatici în momentul în care sunt încercuiți de către agenții de poliție.

95. The Godfather: Part III (1990) – 7,6 pe IMDb

În ultima parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani ai săi, Michael este dominat de dorința de a-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit, care ar putea fi Vincent, care ar putea să îi schimbe dorința lui Michael de a face afaceri legale.

94. Moneyball (2011) – 7,6 pe IMDb

Jucătorul de baseball Billy Beane, nereușind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ștachete, renunță și devine manager al echipei Oakland Athletics. În campionatul din anul 2002, Billy se confruntă cu o situație complicată când cei mai buni jucători părăsesc echipa, fiind atrași de salariile oferite de marile cluburi.

93. Fury (2014) – 7,6 pe IMDb

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenției este Wardaddy, un sergent american cu mare experiență în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tanc denumit Fury, cu care pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei.

92. Baby Driver (2017) – 7,6 pe IMDb

Baby lucrează pentru Doc, șeful unei bande care dă numeroase spargeri la bănci, pe timp de zi, bazându-se pe iscusința lui Baby la volan. Oamenii de încredere ai lui Doc sunt Buddy, un fost dealer de pe Wall Street devenit infractor, tânărul partener la rele al lui Buddy, Darling, și Bats, un pistolar impulsiv care este suspicios față de Baby, punându-i la îndoială fidelitatea și aptitudinile de șofer.

91. Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) – 7,6 pe IMDb

Povestea îl găsește pe Indiana Jones în India. Ajutat de partenerii săi, Indiana Jones trebuie să găsească o piatră misterioasă despre care localnicii cred că ar deține puteri supranaturale. După ce piatra a fost furată, copiii au început să dispară, iar localnicii au pus această nenorocire pe seama sustragerii artefactului.

15 comentarii

 • Curiozitatea mea este: de ce doar 97? Mai trebuiau 3 până la 100, come on! Anyway, bună lista, pe multe le-am văzut deja, dar am descoperit și vreo 2-3 care merită încercate.

  • Pentru că nu facem liste de filme sau seriale doar ca să fie făcute. Am selectat atent producțiile, iar momentan am ajuns la 97. Dacă o să mai găsim 14 o să avem o listă cu 111 filme. Toate cele bune și mulțumim de comentariu!

 • Bună ziua! În primul rând felicitări pentru munca depusă! Iar legat de filme pot să spun că este o listă de filme reușită! Mulțumesc!

 • Mi-au trezit interes unele din listă, dar nu le-am mai găsit pe Netflix, din păcate! Vă recomand și eu unul foarte bun: „Palm Trees in the Snow”. Superb filmul!

  • L-am văzut noaptea trecută doar pentru că am simțit că e apropiat percepției mele, după ce am citit comentariul tău, descrierea și câteva recenzii. Cu adevărat un film tulburător.

  • Un film extrem de emoționant, cu o poveste foarte frumoasă de dragoste, dar și suferință în același timp. Cu adevărat îți atinge sufletul acest film. O super recomandare!

 • Pe Netflix mai există o capodoperă, un oarecare film „Închisoarea îngerilor”, care nu are loc în topul tău. Rar o persoană să nu îl includă în top 10 all time.

  • La un moment dat a fost în lista noastră, apoi Netflix l-a scos din portofoliul propriu, iar de atunci a fost eliminat și din articol. Dacă se dovedește că Netflix l-a adus înapoi, cu siguranță se va regăsi și în lista de mai sus. Mulțumim!

 • Super lista! Pe multe dintre ele chiar le-am văzut, dar întotdeauna mai găsesc câteva filme pe care să le văd în listele de genul acesta. Keep it up!