Raftul cu filme
despre, raftulcufilme.ro

Despre platforma Raftul cu Filme

Platforma online raftulcufilme.ro reprezintă un produs independent de promovare și discutare a filmelor de orice gen și a noutăților din lumea cinematografică. Autorii și colaboratorii care publică pe raftulcufilme.ro își rezervă toate drepturile de autor asupra articolelor și materialelor foto/video publicate. Platforma folosește stock photos prin intermediul serviciilor specifice, precum Unsplash.

Despre ce scriem pe raftulcufilme.ro

Platforma raftulcufilme.ro oferă știri din lumea cinematografiei și recomandări de filme prin intermediul listelor și topurilor. Pe lângă cele două mari categorii de subiecte, raftulcufilme.ro comentează pe marginea celor mai recente trailere și publică cronici de film fără pretenția de a se ridica la nivelul criticilor.

Secțiunea de articole speciale

Platforma raftulcufilme.ro publică materiale jurnalistice în categoria Special. Vorbim despre subiecte documentate și prezentate pe larg, în mare parte cerute de publicul site-ului. În momentul de față (n.r. începutul lunii februarie) avem în documentare istoricul și parcursul cinematografelor din București, care urmează să apară online în cel mai scurt timp posibil.

Dincolo de asta, participăm la proiecții independente de film în mai multe orașe din România și publicăm articole pe larg despre cum a fost respectiva experiență, atmosfera, proiecția de film, localul și, bineînțeles, filmul. Mai mult de atât, luăm parte la premierele de film din cinematografe și alcătuim cronici de film și recenzii care să vă ajute în dilema de a viziona sau nu o nouă producție.

Iată cele mai recente materiale din secțiunea SPECIAL:

Am discutat cu Robert DRG despre filmele pe care le vedea în copilărie
Fixeur (2016), un film despre cum se face jurnalismul în România
Am fost la Clubul Țăranului să vedem filmul românesc „Despre oameni și melci”

De ce am ales Raftul cu Filme

Numele platformei vine de la raftul cu filme pe care îl are fiecare pasionat de cinematografie acasă. A fost necesară o singură privire prin cameră pentru a ne găsi numele proiectului și de a porni la drum.

Contact și discuții

Datele de contact le puteți găsi pe pagina dedicată. Ne poți scrie despre orice subiect, iar noi ne angajăm să îți răspundem în cel mult două zile muncitoare (exclus sâmbăta și duminica). Dacă vrei să vorbim despre filme și seriale, noi suntem aici pentru tine.

Dacă vrei publicitate pe platforma Raftul cu Filme suntem convinși că se rezolvă cu o cafea bună și un e-mail politicos la adresa admin@raftulcufilme.ro.