Raftul cu filme
despre, raftulcufilme.ro

Despre noi

Raftul cu Filme este o platformă independentă de promovare a peliculelor de orice gen, fie că este vorba despre filme, seriale, documentarii sau animații. Autorii de pe acest site scriu din pasiune și își rezervă drepturile asupra articolelor redactate.

Despre ce scriem

Pe acest site se publică, în general, liste și clasamente cu filme și seriale, noutăți legate de producțiile difuzate pe posturile de televiziune din România, recenzii, informații legate de noi sezoane ale serialelor populare, noutăți de pe platformele de streaming online și interviuri, dar și articole de opinie.

De unde vine numele site-ului

Numele acestui site vine de la raftul cu filme pe care îl are fiecare pasionat de cinematografie acasă. A fost necesară o singură privire prin cameră pentru a găsi numele perfect pentru acest proiect online.

Intră în contact cu noi

Datele de contact le puteți găsi pe această pagină. Poți să ne scrii despre orice ține de site sau de cinematografie, iar noi ne angajăm să îți răspundem în cel mai scurt timp. Dacă vrei să vorbim despre filme, seriale și nu numai, noi suntem aici.

Iar dacă vrei să promovezi ceva pe Raftul cu Filme suntem convinși că se rezolvă cu o cafea bună și un e-mail politicos pe admin@raftulcufilme.ro.