Raftul cu filme

Serialul „Apples Never Fall” va putea fi văzut pe SkyShowtime la finalul lunii aprilie 2024

Apples Never Fall, seriale, seriale noi, streaming online, SkyShowtime
Imagine via NBC / Apples Never Fall

Serialul dramatic Apples Never Fall va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma de streaming online SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie 2024. Serialul este realizat de către Melanie Marnich, împreună cu producătorul executiv David Heyman, pe baza romanului care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty. În rolurile principale joacă actori ca Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan Turner și Essie Randles.

Serialul Apples Never Fall va debuta cu primele trei episoade, urmate de noi episoade săptămânal. Plecând de la romanul scris de Liane Moriarty, New York Times bestseller, producția spune povestea familiei Delaney, una aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan și Joy și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie.

Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor, dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

Apples Never Fall este cel mai bun roman al lui Liane Moriarty și sunt extrem de recunoscător și mândru că mi-a dat ocazia să îl aduc pe ecran. Privind spre familia Delaney, a cărei fațadă perfectă ascunde o multitudine de secrete, ceea ce începe să se dezvăluie treptat este uneori amuzant, alteori tandru și emoționant, dar mereu captivant. Personajele lui Liane sunt vii, complexe, iar povestea pe care o spune este că cei care ne sunt dragi ne pot răni cel mai mult. Toate acestea mi s-au părut ingredientele unui serial de televiziune fascinant. Iar Melanie Marnich, senzaționalul nostru director, împreună cu distribuția incredibilă în frunte cu Annette Bening și Sam Neill, au dat viață cărții în cel mai palpitant și emoționant mod”, afirmă producătorul executiv David Heyman.

Produs de către Heyday Television, serialul Apples Never Fall a fost realizat la studiourile Universal International Studios, o divizie a Universal Studio Group. Filmările au avut loc în locații precum Queensland, Australia și Florida.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro, fără reclame.

Platforma de streaming online SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.

Octavian Petrescu

Sunt pasionat de filme și documentare, dar mai ales de peliculele biografice care aduc un plus de valoare cinematografiei. Prefer oricând un film european în defavoarea unuia american, iar când nu scriu despre filme și seriale îmi petrec timpul în compania lui Charlie, un labrador de un an și șapte luni.

Scrie un comentariu