Raftul cu filme

Un nou serial american se difuzează pe postul Antena 1: Grand Hotel

Grand Hotel, Antena 1, seriale
Imagine via IMDb / Grand Hotel

Postul de televiziune Antena 1 aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Grand Hotel (în original: „Grand Hotel”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 12 ianuarie 2021, de la ora 23:15.

Serialul american Grand Hotel a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune ABC pe 17 iunie 2019, iar ultimul episod pe 9 septembrie 2019. Producția numără un singur sezon și un total de 13 episoade și va putea fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:15, și miercuri, de la ora 23:30.

Pelicula se încadrează în genurile crimă, dramă și mister și este regizată de Bill D’Elia și Marisol Adler, după un scenariu semnat de Ramon Campos și Gema Neira. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Demian Bichir, Roselyn Sanchez, Denyse Tontz, Bryan Craig, Wendy Raquel Robinson, Lincoln Younes, Shalim Ortiz, Anne Winters, Chris Warren, Feliz Ramirez și Justina Adorno.

Decoruri de lux, femei frumoase, bărbați plini de bani și hoteluri scumpe, acestea sunt cuvintele care pot descrie acțiunea din serialul Grand Hotel. Acțiunea are loc în Miami Beach, într-un hotel de lux în care vine lumea să își cheltuie banii, proprietate deținută de Santiago Mendoza, un bărbat trecut de prima tinerețe, dar și de prima sa soție, care are mai mulți copii, dar și probleme financiare mari.

Hotelul pe care cei doi îl administrează reprezintă o afacere de familie, una dintre puținele afaceri de acest fel care au reușit să rămână în picioare în orașul Miami Beach, o zonă în care nici măcar hotelul lor nu o duce prea bine în apriga competiție dintre marile lanțuri hoteliere. Un avantaj pe care îl are însă Santiago Mendoza este acela că se poate baza pe sprijinul familiei sale.

Scrie un comentariu