Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO Gold: „Secrete în familie”

Imagine via IMDb / Secrete în familie

Postul de televiziune PRO Gold aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Secrete în familie (în original: „Babam Ve Ailesi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 1 iunie 2020, de la ora locală 20:30.

Serialul Secrete în familie a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Kanal D pe 19 septembrie 2016, iar ultimul pe 12 decembrie 2016, producția numărând un singur sezon și un total de 13 episoade. Pelicula va fi difuzată pe postul de televiziune PRO Gold de luni până duminică, de la 20:30.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Sercan Badur, Sezin Bozaci, Eva Dedova, Doga Zeynep Doguslu, Bulent Duzgunoglu, Emel Goksu, Hakan Ilcin, Kubilay Karslioglu, Sera Kutlubey, Caner Sahin, Sinan Tuzcu și Ecem Simge. Seria Secrete în familie se încadrează în genul dramă, fiind regizat de Osman Kaya și Suleyman Mert, după un scenariu semnat de Coskun Irmak și Murat Uyurkulak.

Telenovela turcească de succes Secrete în familie, difuzată în trecut și pe postul de televiziune PRO 2, îl are în centrul poveștii pe Kemal Ipekci, o persoană de afaceri de succes, care trăiește o viață de invidiat, în orașul Istanbul, alături de soția sa, Suzan, dar și de cei doi copii ai lor, Mert și Cicek.

O întâmplare neplăcută, care îl are ca protagonist pe fiul său, va scoate la lumină faptul că acesta are o altă familie de care nimeni nu avea cunoștință până în momentul de față. Iubita sa din tinerețe, Nilgun, și cei doi gemeni ai lor, Kadir și Hasret, trăiesc în orașul Adana, departe de privirile celor curioși. Kemal este nevoit să trăiască o viață dublă, iar acum este obligat să își înfrunte toate problemele.

Actorul de origine turcă Bulent Inal este cunoscut publicului din țara noastră grație serialului „Curajul iubirii”, difuzat de postul de televiziune Kanal D, în timp ce Ceyda Duvenci a mai apărut în telenovela „1001 de nopți”. Actorul Ayca Bingol este și el cunoscut de spectatorii de la noi grație aparițiilor în „Trădarea” și „Surorile”.

Citește mai multe despre serialele turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul oficial de Instagram.

Scrie un comentariu