Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO Gold: „În numele fericirii”

În numele fericirii, PRO Gold, seriale pe PRO Gold, seriale turcești la TV, seriale turcești
Imagine via Wikipedia / În numele fericirii

Postul de televiziune PRO Gold aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țară, însă nu în premieră, fiind difuzat în trecut și pe postul de televiziune PRO 2. Pelicula originară din Turcia se numește În numele fericirii (în original: „Hayat Sarkisi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de duminică, 27 octombrie 2019, de la ora locală 18:30.

Serialul În numele fericirii a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Kanal D pe 9 februarie 2016, iar ultimul pe 6 iunie 2017, iar producția originară din Turcia numără două sezoane și 52 de episoade.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanc Ayaydin, Ecem Ozkaya, Ahmet Mumtaz Taylan, Seray Gozler, Deniz Hamzaoglu, Pelin Oztekin, Olgun Toker, Almila Bagriacik, Aydan Tas și Recep Guneysu. Serialul turcesc În numele fericirii se încadrează în genurile romantic, dramă și thriller, fiind regizat de către Cem Karci, după un scenariu semnat de Mahinur Ergun.

În centrul poveştii serialului În numele fericirii se află Kerim, un bărbat căruia tatăl său îi aranjează din copilărie căsătoria cu Melek, fiica unui prieten bun de familie. La maturitate, lucrurile iau o altă întorsătură după ce de Kerim se îndrăgosteşte sora lui Melek, Hulya, iar tânăra va face orice să îl cucerească pe bărbatul visurilor sale, inclusiv să o pună pe Melek în situaţii neplăcute.

Hulya reuşeşte să se căsătorească cu Karim, însă bărbatul nu o iubește şi decide să plece în Germania, însă fata nu se lasă şi se duce după el pentru a încerca să îi dea viața peste cap sau, de ce nu, să îl recucerească.

Actorul Birkan Sokullu poate fi urmărit și în serialul „În dragoste și în război”, difuzat pe postul de televiziune TDC (Timeless Drama Channel, rețeaua UPC), dar și în pelicula „Elif”, în timp ce Burcu Biricik a putut fi urmărită, în România, în serialul turcesc fenomen „Chestiune de onoare”.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu