Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO 2: „Camera 309”

Camera 309, No 309, Room Number 309, seriale turcești, seriale pe PRO 2, PRO 2, seriale la TV, telenovele, telenovele turcești
Imagine via IMDb / Camera 309

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, fiind difuzată și în trecut pe același canal. Pelicula originară din Turcia se numește Camera 309 (în original: „Room Number 309”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de joi, 4 iunie 2020, de la ora 21:00.

Serialul turcesc Camera 309 a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune american FOX pe 1 iunie 2016, iar ultimul pe 25 octombrie 2017, producția numărând două sezoane și un total de 65 de episoade. Pelicula va fi difuzată pe postul de televiziune PRO 2 de luni până duminică, de la ora 21:00.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Demet Ozdemir, Furkan Palali, Sumru Yavrucuk, Erdal Ozyagcilar, Nurşim Demir, Gokce Ozyol, Cihan Ercan, Ozlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinc Erbulak, Beyti Engin și Fatma Toptaş. Serialul Camera 309 se încadrează în genurile comedie și romantic, fiind regizat de Hasan Toga și Emre Kavuk, după un scenariu semnat de Banu Zengin și Asli Zengin.

Telenovela turcească de succes Camera 309, difuzată în trecut pe același post de televiziune, îl are în rolul principal pe Onur, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită și cunoscută. Este moștenitorul afacerilor de familie, alături de nepotul său, Erol. Cei doi își trăiesc viețile și nu au de gând să își întemeieze o familie.

Lale este o tânără frumoasă și provine dintr-o familie modestă, fiind angajată la unul dintre magazinele de flori ale familiei. Din pură întâmplare, Onur și Lale ajung să se întâlnească într-un restaurant, unde petrec câteva ore împreună, iar a doua zi se trezesc în același pat, în camera de hotel cu numărul 309.

La câteva luni distanță, Onur ajunge să o ia în căsătorie pe Pelinsu, o femeie de care nu este tocmai îndrăgostit. Lale află, între timp, că este însărcinată. Tânăra se află într-o situație dificilă deoarece, în afară de numele tatălui, nu știe nimic altceva despre acesta. Din întâmplare află unde îl poate găsi pe Onur și decide să îi dea vestea cea mare, însă bărbatul nu este convins de sinceritatea ei.

Citește mai multe articole despre serialele turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu