Raftul cu filme

Un nou serial de comedie pe postul Comedy Central: „Young Sheldon”

Young Sheldon, seriale americane, seriale la TV, HBO, Sheldon, The Big Bang Theory, HBO GO, HBO, HBO 2, HBO 3
Imagine via IMDb / Young Sheldon

Un nou serial american de comedie urmează să ajungă pe micile ecrane din țara noastră. Spin-off-ul prequel Young Sheldon urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune Comedy Central începând cu data de 4 noiembrie 2018, premiera urmând să aibă loc la ora 18:00. Producția americană va fi difuzată în fiecare seară de duminică, de la aceeași oră.

Astfel, Comedy Central anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru serialul de comedie aflat în directă legătură cu popularul „The Big Bang Theory”, un spin-off, dar și prequel pentru producția menționată. Young Sheldon aduce în fața reflectoarelor povestea lui Sheldon începând cu vârsta de nouă ani. Printre altele, serialul prezintă copilăria lui Sheldon, așa cum era amintită chiar de el.

Varianta mai tânără a lui Sheldon este interpretată de actorul Iain Armitage, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, actorii Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan și Raegan Revord, dar și actorul Jim Parsons, cel care îl joacă pe Sheldon în „The Big Bang Theory”. Producția a fost creată de Chuck Lorre și Steven Molaro.

Cu toate că nu apare în serial, Jim Parsons narează povestea și are rol de producător executiv, alături de Steven Molaro, Todd Spiewak și Jon Favreau, în timp ce Timothy Marx este producător. Young Sheldon este produs de Warner Bros. Television și Chuck Lorre Productions, iar în Statele Unite ale Americii se vede pe CBS.

Primul episod a fost difuzat la data de 25 septembrie 2017, iar în momentul de față numără un total de două sezoane, cu un total de 32 de episoade. Pe 6 ianuarie 2018, postul american CBS anunța reînnoirea serialului cu sezonul al doilea. Serialul urmează să se vadă pe Comedy Central începând cu data de 4 noiembrie 2018.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu