Raftul cu filme

Un nou serial indian va fi difuzat pe postul PRO 2: „Vremea inocenței”

Vremea inocenței, seriale indiene, seriale PRO 2, PRO 2, Acasă TV, seriale
Imagine via Bollywood / Vremea inocenței

Un nou serial indian urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune PRO 2. Producția Vremea inocenței (în engleză: „And I Fell in Love”, în original: „Aur Pyaar Ho Gaya”), originară din India, va avea premiera în data de 11 martie 2018, de la orele 18:00. Lansat în anul 2014, serialul a reușit să dea dovadă de audiențe foarte bune în țara de origine, iar acum ajunge în România.

Din 12 martie 2018, seria indiană urmează să fie difuzată de luni până duminică de la orele 17:30. Producția dramatică Vremea inocenței a avut premiera, în India, pe postul de televiziune Zee TV pe 6 ianuarie 2014. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Kanchi Singh, Mishkat Varma, Reena Kapoor, Pariche Sharma, Mayur Mehta și Rajeev Singh.

Serialul Vremea inocenței a fost creat de Director’s Kut Productions și se încadrează la genurile dramă și romantic. Cu un scenariu scris de Sonali Jaffer, Dheeraj Sarna și Vibha Singh, producția este regizată de Pradeep Gupta și Romesh Kalra. Producător este Rajan Shahi, iar episoadele durează 22 de minute.

Seria indiană Vremea inocenței spune povestea lui Avni, o tânără care se trage dintr-o familie tradițional indiană. La un moment dat, Raj, un bărbat romantic și idealist, se îndrăgostește de Avni, însă familiile celor doi nu sunt de acord să aibă o relație. Cu toate acestea, tinerii reușesc să se căsătorească. Problemele încep să apară când iese la iveală un detaliu secret legat de viața lui Avni.

Rolul personajului Avni este jucat de actrița Kanchi Singh, din India, care are 21 de ani. O obișnuită a actoriei încă de la vârste fragere, Kanchi Singh a debutat la vârsta de 14 ani, atunci când a apărut într-un rol din serialul indian „Sasural Simar Ka”. Primul ei rol principal jucat este cel din Vremea inocenței.

În România, Kanchi Singh a mai apărut pe micile ecrane în telenovela indiană „Dragoste dulce amară”, difuzată pe postul Național TV.

Citește mai multe articole despre seriale și telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii