Raftul cu filme

VIDEO. Un serial românesc nou se vede pe postul PRO TV: „Vlad”

sezonul 2 din Vlad, PRO TV, Vlad, seriale, seriale la TV, seriale românești
Imagine via PRO TV/ Vlad

Postul de televiziune PRO TV aduce, în premieră, o nouă producție românească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din România se numește Vlad și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 25 februarie 2019, de la ora 20:30. Producția urmează să fie difuzată pe postul de televiziune românesc în fiecare seară de luni, de la aceeași oră.

Serialul românesc Vlad urmează să fie lansat pe 25 februarie 2019. În momentul de față, seria va număra un singur sezon, o continuare nefiind anunțată până la momentul scrierii acestui articol. Conform informațiilor publicate de Pagina de Media, producția este regizată de Jesus dell Cerro, serialul fiind un remake după producția turcească „Ezel”, dar anunțat ca povestea unui Monte Cristo.

Serialul românesc Vlad va număra un total de 13 episoade, conform informațiilor publicate de PRO TV. Pelicula a fost filmată atât în România, cât și în Grecia, printre locațiile de filmare fiind regăsit Palatul Bragadiru și localitatea Snagov de lângă București, dar și mai multe cazinouri și hoteluri din Grecia.

Din distribuția serialului Vlad fac parte, printre alții, actori români ca Diana Sar, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Adrian Nartea, dar și Mihaela Rădescu, George Pistereanu, Ștefan Iancu, Anghel Damian, Aura Călărașu, Bebe Cotimanis, Monica Bârlădeanu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Tudor Oprișan și Victoria Răileanu.

„Serialul are origini turcești, însă are și origini franceze deoarece este inspirat din povestea lui Monte Cristo, prin urmare trebuie să luăm ce este mai bun din fiecare”, afirmă Jesus dell Cerro, regizorul serialului românesc Vlad.

„În serial oricine se poate regăsi, oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă. Este o poveste de care noi toți avem nevoie pentru a ne deconecta, a ne regăsi și a ne motiva. Bucurați-vă de această poveste”, a declarat actorul Adrian Nartea.

Producția românească Vlad spune povestea lui Adrian, care ajunge la închisoare după ce i-a fost înscenat un jaf. După o perioadă, acesta reușește să evadeze și să își schimbe identitatea, devenind Vlad, un bărbat de succes, sigur pe el și aflat în căutarea răzbunării. Scenariul cuprinde trecutul și prezentul personajului principal într-o acțiune care se leagă ca piesele de puzzle.

Citește mai multe articole despre seriale românești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii

  • În sfârșit o să văd un serial românesc și cu un actor frumos ca Vlad. M-am săturat de SUA, de actorii de acolo, aceleași seriale. Vreau ceva mai bun, voi nu? Nu găsiți actori mai buni, mai frumoși, decorații mai elegante? Terminați cu serialelel cu sâni și vulgarități. Mă obosiți! Vreau seriale mai serioase!