Raftul cu filme

Un nou serial mexican va fi difuzat pe postul PRO 2: „Vin iubiri neaşteptate”

Televisa, Vin iubiri neașteptate, seriale mexicane, serial PRO 2, PRO 2
Imagine via Televisa / Vin iubiri neașteptate

Un nou serial mexican urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune PRO 2. Producția Vin iubiri neașteptate (în engleză: „Along came Love”, în original: „Vino el amor”), originară din Mexic, are premiera în data de 7 martie 2018, de la orele 15:30. Lansat în anul 2016, serialul a reușit să dea dovadă de audiențe grozave în țara de origine, iar acum ajunge în România.

Din 7 martie 2018, serialul mexican urmează să fie difuzat de luni până duminică de la orele 15:30. Producția dramatică Vin iubiri neașteptate a avut premiera, în Mexic, pe 8 august 2016, fiind un remake al telenovelei chiliane „La Chucara”, creat de Jose Alberto Castro pentru Televisa. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Gabriel Soto, Irina Baeva, Cynthia Klitbo și Azela Robinson.

Serialul Vin iubiri neașteptate a fost creat de Janely Esther Lee Torres și Vanesa Varela Magallon și se încadrează la genurile dramă și telenovelă. Cu un scenariu scris de Julio Rojas Gutierrez, producția îi are ca producători pe Ernesto Hernandez și Fausto Sainz, iar producător executiv este Jose Alberto Castro.

Televisa, Vin iubiri neașteptate, seriale mexicane, serial PRO 2, PRO 2
Imagine via Televisa / Vin iubiri neașteptate

Seria mexicană Vin iubiri neașteptate spune povestea lui David, un bărbat care ajunge să își piardă soția din cauza unui accident. Depresiv și supărat, David își neglijează copiii și podgoria pe care o deține și o iubește din tot sufletul. Cel mai bun prieten al său încearcă să profite de situația în care se află David, încercând să-i fure averea și podgoria.

Norocul lui David vine deodată cu sosirea Lucianei la podgoria sa, care îi va da din nou speranță lui David. Cei doi sunt nevoiți să treacă peste o mulțime de piedici puse de oamenii care nu vor să îi vadă împreună, dar care nu își doresc nici ca David să își recapete stilul de viață pe care îl avea în trecut. Trecut peste depresia avută, David va încerca să pună, din nou, stăpânire pe averea sa.

Citește mai multe articole despre seriale și telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu