Raftul cu filme

Un nou serial italian se difuzează pe postul TVR 2: Viața visată

La Vita Promessa, Viața visată, TVR 2, seriale italiene, seriale la TVR 2
Imagine via Castel Film / Viața visată

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție italiană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Italia se numește Viața visată (în original: „La Vita Promessa”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de sâmbătă, 19 septembrie 2020, de la ora 22:10.

Serialul italian Viața visată a fost lansat în anul 2018, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune RAI 1 pe 16 septembrie 2018. Serialul nu a ajuns încă la final și continuă și la momentul scrierii acestui articol. Producția originară din Italia numără două sezoane și un total de opt episoade.

Pelicula se încadrează în genurile dramă și istoric și este regizată de Ricky Tognazzi, după un scenariu semnat de Franco Marotta și Laura Toscano. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Francesca di Maggio, Luisa Ranieri, Rosanna Sapia, Francesco Arca, Miriam Dalmazio și Giuseppe Spata.

Serialul Viața visată prezintă povestea tinerei Carmela Carrizzo, care și-a văzut soțul murind de mâna fermierului Vincenzo Spano. Fermierul, fiind atras de Carmela, dar respins de către aceasta, s-a răzbunat pe soțul ei și i-a distrus familia.

Nu numai că l-a ucis pe bărbatul pe care Carmela îl iubea, însă prin violența sa l-a lăsat paralizat și pe unul dintre cei cinci copii ai femeii, pe Rocco. Astfel, Carmela hotărăște să fugă împreună cu copiii ei și să își construiască, cu nenumărate sacrificii și greutăți de înfruntat, o nouă viață într-un alt nou oraș.

Carmela se instalează într-un apartament din cartierul New York din Little Italy, căutând răscumpărarea și urmărind visul unei vieți mai bune într-un ținut dominat de interdicții și o criză economică uriașă, iar problemele pentru familia sa, care va trăi între vise și dezamăgiri, nu vor întârzia să apară. Trecutul va veni să o caute și va trebui să se ocupe, din nou, de violentul Vincenzo Spano.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Un comentariu

  • Bună ziua! Cum se pot găsi pe Google serialele italiene care se difuzează pe TVR 2? De exemplu „Viața visată”. Cu ceva timp în urmă am urmărit serialul „Paradisul femeilor”, dar am văzut doar două sezoane. Nu am găsit sezonul al treilea.