Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Antena 1: „Valurile vieții”

Valurile vieții, Bodrum Masali, seriale, seriale turcești, Antena 1
Imagine via IMDb / Valurile vieții

Postul de televiziune Antena 1, care face parte din Antena TV Group, aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Valurile vieții (în original: „Bodrum Masali”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de joi, 15 august 2019, de la ora 15:00.

Difuzarea serialului la TV: de luni până vineri, de la ora 14:00

Serialul turcesc Valurile vieții a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Kanal D pe 18 august 2016, iar ultimul pe 18 iunie 2017. Producția originară din Turcia numără un singur sezon și un total de 42 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Timucin Esen, Sevval Sam, Dilan Cicek Deniz, Alperen Duymaz, Toprak Saglam, Ezgi Senler, Hilmi Cem Intepe, Murat Aygen, Kaan Cakir, Basri Albayrak, Cemalettin Cekmece și Ebru Unurtan.

Serialul Valurile vieții se încadrează în genurile romantic și dramă, fiind regizat de Mehmet Ada Oztekin, după un scenariu semnat de Basar Basaran, Meryem Gultabak, Ilke Gursoy, Volkan Sumbul și Emre Ozdur, fiecare episod fiind realizat în limba turcă. Filmările au fost realizate în Istanbul și Bodrum, în Turcia. Serialul turcesc a fost produs de compania TMC Film și distribuit de postul Kanal D.

Producția turcească Valurile vieții spune povestea lui Evren, un bărbat care are o familie fericită alături de Yildiz, mama celor doi copii ai lui. Din cauza problemelor financiare, după ce Evren a intrat în faliment cu mai multe afaceri personale, familia se vede nevoită să se mute în orașul Bodrum, din Turcia.

Odată mutați în noua locație, încep să apară problemele pentru cele două personaje. Yildiz începe să afle detalii cu privire la viața dublă pe care Evren o duce de câțiva ani, în timp ce Evren află că soția sa este dorită de un alt bărbat, și anume de Faryali, un fost iubit din tinerețe.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu