Raftul cu filme

Nou la UPC: București TV HD și Orizont TV intră în grila națională de la UPC România

București TV, București TV HD, posturi TV
Captură online / București TV

Nou la UPC România. Operatorul național de televiziune UPC România a pregătit câteva schimbări pentru începutul lunii martie 2019, două noi posturi de televiziune fiind disponibile abonaților din țara noastră, iar un altul fiind eliminat din grila națională. Astfel, posturile de televiziune București TV HD și Orizont TV au intrat în grila operatorului, iar canalul Golf Channel HD a fost eliminat recent.

Grila națională a operatorului de televiziune UPC România a fost completată cu două noi posturi de televiziune, canalul București TV HD fiind disponibil pe poziția EPG 95, iar postul Orizont TV se regăsește pe poziția EPG 654. Aceste două posturi de televiziune au fost prezente și până acum în grila UPC România, însă doar pe plan local, diferența fiind că acum acestea sunt disponibile pentru toți abonații.

Conform datelor publicate de platforma online HD Satelit, postul de televiziune Golf Channel, versiunea HD, a fost eliminat din grila națională a operatorului UPC România. Cele două canale TV au fost puse la dispoziție la nivel național ca urmare a introducerii acestora în lista must carry pentru anul 2019, disponibilă aici.

Stația de televiziune București TV HD, cu toate că numele acesteia ne duce cu gândul la municipiul București, difuzează o paletă largă de programe și emisiuni care abordează subiecte de interes național.

În același timp, postul de televiziune Orizont TV, cu sediul central în municipiul Cluj-Napoca, difuzează muzică populară, reportaje despre oamenii din Transilvania, documentare despre tradiții și obiceiuri, dar și emisiuni informative despre obiective turistice și istorice, lăcașe de cult, monumente istorice și locuri.

Conform Consiliului Național al Audiovizualului, toate posturile de televiziune care se regăsesc în lista must carry pentru anul 2019 trebuie preluate obligatoriu de către companiile de cablu (însă fără DTH).

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și pagina de Instagram.

Scrie un comentariu