Raftul cu filme

GALERIE FOTO. Regizorul Daniel Sandu va debuta cu lungmetrajul „Un pas în urma serafimilor” (2017)

un pas în urma serafimilor, filme românești, pas în urma serafimilor, filme, daniel sandu

Anul 2017 va aduce un nou regizor român de lungmetraj în industria din țara noastră. Daniel Sandu va debuta cu lungmetrajul Un pas în urma serafimilor (2017), un film românesc care va fi lansat pe marile ecrane în toamnă, pe 22 septembrie 2017. Supriza este că Ada Solomon și Ioana Drăghici sunt producători. Ada Solomon este primul producător român de film care a intrat în cursa pentru Oscar cu filmul Toni Erdmann (2016).

Un pas în urma serafimilor (2017) este o producție a Hi Film Productions și spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește cu multă ardoare să devină preot, fapt pentru care se înscrie într-un seminar de teologie ortodoxă. Începuturile îl surprind în încercarea de a se adapta mediului teologic, însă cu timpul realizează că sistemul este unul abuziv și corupt. În scurt timp ajunge să fie considerat de conducerea școlii un elev problemă alături de alți trei tineri înscriși la același seminar teologic.

Cei patru studenți devin în scurt timp un punct negativ, ajungând să fie prinși în lupta pentru putere dată între un preot incoruptibil și un profesor corupt. Astfel, cei patru ajung să realizeze că doar minciuna, manipularea și trădarea îi vor ajuta să reziste până la finalul seminarului de teologie la care s-au înscris.

Lungmetrajul lui Daniel Sandu, Un pas în urma serafimilor (2017) îi va avea în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, alături de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Junior, Cristian Bota, Radu Botar și Marian Popescu. Daniel Sandu semnează atât regia pentru Un pas în urma serafimilor (2017), cât și scenariul, acesta fiind dezvoltat încă din 2008 în cadrul unor workshop-uri de profil, precum CineLink 2008, Ekran Wajda School 2010, Les Arcs Coproduction Village și Baltic Event Coproduction Market.

Imaginea filmului românesc de lungmetraj Un pas în urma serafimilor (2017) este realizată de George Dăscălescu, în timp ce de montaj s-a ocupat Mircea Olteanu. Costumele sunt un rezultat al muncii Cireșicăi Cuciuc, iar scenografia este realizată de Adrian Cristea. De sound-design se ocupă Marius Leftărache. Debutul în lungmetraj al regizorului Daniel Sandu este o producție realizată cu sprijinul CNC și Programul MEDIA – EUROPA CREATIVĂ al UE, dar și al Hollywood Multiplex București Mall, Dr. Oetker, Vodafone, MEDA, BCR, Praktiker și Alphega Farmacie.

Primele imagini din Un pas în fața serafimilor (2017):

Un pas în urma serafimilor

Un pas în urma serafimilor

Un pas în urma serafimilor

Un pas în urma serafimilor

Scrie un comentariu