Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Kanal D: Prețul fericirii

Prețul fericirii, Kanal D, seriale turcești, seriale
Imagine via Kanal D / Prețul fericirii

Postul de televiziune Kanal D aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Turcia se numește Prețul fericirii (în original: „Yasak Elma”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 29 martie 2023, de la ora 20:00.

Serialul turcesc Prețul fericirii a fost lansat în anul 2018. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune FOX Turcia pe 19 martie 2018, iar producția este continuată și în momentul de față. Până în acest moment, serialul numără șase sezoane, cu un total de 178 de episoade.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Sevval Sam, Eda Ece, Baris Aytac, Vildan Vatansever, Serkan Rutkay Ayikoz, Melisa Dogu, Safak Pekdemir, Kuzey Gezer, Talat Bulut, Mehmet Pamukcu, Bahtiyar Memili, Ilber Uygar Kaboglu, Berk Oktay, Biran Damla Yilmaz, Murat Aygen, Baris Kilic și Bahattin Gok.

Îndrăgitul serial turcesc Prețul fericirii revine în casele milioanelor de telespectatori cu noi episoade din fascinanta poveste a familiei Argun. Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit, iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură. Ambițioasa Ender va continua să uneltească împotriva lui Halit, iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika va atinge cote maxime.

Yildiz și Zeynep sunt surorile în jurul cărora se construiește povestea, două caractere foarte diferite. Dacă Yildiz consideră că fericirea constă într-o căsătorie cu un om înstărit, ce ar salva-o de la traiul modest, Zeynep este conștientă că trebuie să reușească prin forțele proprii și face totul pentru a-și construi o carieră.

Viața le este dată peste cap din momentul în care Ender, o femeie de afaceri, o întâlnește pe Yildiz. Din acest punct cheie se nasc intrigi puternice, competiția pentru câștigarea poziției sociale, dar și lupta pentru dragostea adevărată.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu