Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul PRO 2: „Dragoste de contrabandă”

Dragoste de contrabandă, Kara Para Ask, seriale turcești, PRO 2
Imagine via TTV News / Dragoste de contrabandă

PRO 2, unul dintre posturile de televiziune deținute de PRO TV SRL, parte a grupului Media PRO, aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Turcia, denumită Dragoste de contrabandă (în original: „Kara Para Ask”), urmează să intre în grila de programe a canalului în ziua de joi, 21 iunie 2018, și va fi difuzat de luni până duminică, de la ora 21:00.

Lansat în anul 2014, serialul turcesc pe care postul PRO 2 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile acțiune, mister, romantic și dramă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Engin Akyurek, Tuba Buyukustun, Nebahat Cehre, Erkan Can și Hazal Turesan. Serialul Dragoste de contrabandă a fost difuzat în Turcia pe postul ATV.

Telenovela Dragoste de contrabandă are un scenariu scris de Eylem Canbolat și Sema Ergenekon și este regizată de Ahmet Katiksiz. Coloana sonoră a serialului a fost compusă de Toygar Isikli, producătorul seriei a fost Kerem Catay, iar majoritatea cadrelor și scenelor au fost filmate la Istanbul și Roma.

În Turcia, serialul Dragoste de contrabandă a putut fi urmărit pe postul ATV, primul episod fiind difuzat pe 12 martie 2014, iar ultimul pe 15 iulie 2015. Seria numără două sezoane, ajungând la final în 2015, iar până acum a fost difuzată în Spania, Statele Unite, în America Latină, dar și în Asia şi alte țări europene.

Serialul turcesc urmărește povestea de viață a lui Omer, interpretat de actorul Engin Akyurek, un polițist care își dedică tot timpul meseriei sale și care primește un premiu de la muncă, și anume o călătorie la Istanbul alături de logodnica lui. Tot în Istanbul se nimerește să ajungă și Elif Denizer, interpretată de actrița Tuba Buyukustun, un designer de bijuterii și om de afaceri din Roma.

Ajunsă în Istanbul, Elif este întâmpinată cu o petrecere surpriză, de la care tatăl său pleacă însă mai devreme. Cu toate că se află în vacanță, Omer este nevoit să cerceteze un nou caz de accident de mașină, de această dată cu două victime, logodnica sa și tatăl lui Elif.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu