Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial românesc pe PRO TV: „Triplusec”. Când începe și ce știm până acum

Triplusec, seriale, seriale românești, PRO TV, seriale pe PRO TV, seriale PRO, seriale PRO TV, Triplusec PRO TV
Imagine via PRO TV / Triplusec

Postul de televiziune PRO TV, deținut de Media PRO, alături de PRO 2, PRO Cinema, PRO X, PRO Gold și MTV, și-a prezentat oficial grila de toamnă a anului 2018, ocazie cu care a anunțat mai multe noutăți cinematografice pentru micile ecrane din țara noastră, printre care se numără și noul serial românesc Triplusec.

Serialul de comedie Triplusec este creat de casa de producție Frame Film (cei care au lucrat și la Atletico Textila și Las Fierbinți) pentru PRO TV, urmând să aibă premiera în ziua de joi, 13 septembrie 2018, de la ora 21:30, iar mai apoi să fie difuzată săptămânal în fiecare seară de joi, de la aceeași oră, după Las Fierbinți.

Episodul pilot al noului serial difuzat pe canalul PRO TV a fost filmat în anul 2017, iar filmările pentru restul de episoade din primul sezon au început pe 11 august 2018, urmând ca acestea să aibă loc până pe 29 septembrie 2018. Din informațiile pe care Raftul cu filme a reușit să le afle, primul sezon va număra 11 episoade.

UPDATE. Actorul român Cosmin Natanticu confirmă un nou nume din distribuția serialului Triplusec, fiind vorba de Victor Rebengiuc. Ce a declarat acesta pentru TV Mania: „Pilotul serialului l-am filmat anul trecut. Din episodul al doilea o să apară o mare surpriză pe care o dezvălui acum. Este vorba despre actorul Victor Rebengiuc. Având în vedere numele serialului, adică Triplusec, pot spune că vom avea parte de foarte mult umor sec, umor negru, mult sarcasm, dar și ironii”.

Distribuția serialului românesc Triplusec îi conține, printre alții, pe actorii Oana Pellea, în rolul fostei diriginte a clasei a XII-a G, dar și pe actorii români Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Andrei Cojanu, Paul Diaconescu și Andrei Ciopec, cu toții interpretând rolurile foștilor elevi de liceu din a XII-a G.

Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună și au devenit prieteni buni. Viața le-a despărțit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă. Diriginta aduce la reuniune o cutie de carton care conține bilețelele pe care elevii și-au scris visurile, aspirațiile, ce ar vrea să facă în viață, dar și și în carieră.

Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii. Primul grup îi conține pe cei care și-au împlinit visul, iar din al doilea grup fac parte cei care și-au ratat aspirațiile. Prima problemă apare atunci când se dovedește că toți cei șase se califică fără menajamente la visuri ratate.

Cu toate nereușitele și neîmplinirile fiecăruia, împreună se simt invincibili și sunt supereroi în propriul lor film de acțiune, iar prietenia le devine cel mai important și mai frumos lucru care li se întâmplă. Fiecare aventură în care pornesc împreună, din dorința de a se ajuta să își îndeplinească măcar acum visurile din liceu, sfârșește în dezastre comice. Iar o victimă involuntară ajunge să fie chiar diriginta foștilor elevi de liceu, se arată într-un articol publicat pe site-ul oficial al PRO TV.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu