Raftul cu filme

Trailer spot: The Lovers (2017)

Scriitorul și regizorul Azazel Jacobs revine cu o nouă peliculă, The Lovers (2017), la șase ani distanță de la ultimul film regizat, Terri (2011). Trebuie să recunosc că este vorba despre un regizor a cărui muncă nu o cunosc absolut deloc, însă am rămas surprins de ceea ce am văzut în trailer și pot spune că mă aștept la ceva mai mult decât mediocru.

The Lovers (2017) urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 5 mai 2017, iar ceva mă face să cred că în cinematografele din România nu va ajunge, din nefericire. Azazel Jacobs are cinci filme regizate, două seriale și mai multe scurt-metraje anonime.

The Lovers (2017)
fotografie via YouTube, canal PM Trailers

În rolurile principale îi găsim pe Debra Winger, nominalizată de trei ori la premiile Oscar și de patru ori la Globurile de Aur, Aidan Gillen, care a jucat în Game of Thrones și The Wire, și Jessica Sula, a cărei apariție poate fi observată în serialul Skins (2007-2013).

Pare să fie o comedie ușoară numai bună de văzut într-o zi de duminică, cu un castron de floricele în brațe și o băutură răcoritoare rece alături. Nu am mari speranțe că va apărea în cinematografele de la noi, însă sper să dau de el pe undeva și să îl văd într-un cadru asemănător celui descris. Cine știe, poate că va apărea ca prin minune la Diverta.

Mult mai multe informații despre The Lovers (2017) poți afla de pe IMDb, acolo unde o să urmăresc și eu evoluția criticilor și recenziilor care vor apărea după lansarea filmului. De urmărit este și valoarea tomatometerului de pe Rotten Tomatoes, dar și a review-urilor publicate de utilizatori pe The Movie Database.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii despre The Lovers (2017).

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu