Raftul cu filme

Trailer spot: The Lost City of Z (2016)

Regizorul și scriitorul James Gray revine după aproape patru ani de la ultimul film regizat, The Immigrant (2013), cu un nou titlu de aventură și biografie, The Lost City of Z (2016). Trebuie să recunosc că de la Apocalypto (2006) încoace nu am mai fost impresionat de niciun alt film de aventură, însă acesta pare să promită.

The Lost City of Z (2016) urmează să fie lansat în cinematografe pe 14 aprilie 2017 în Statele Unite ale Americii, iar personal îmi doresc să fie adus și în România. Regizorul James Gray are șase filme, un serial și un scurtmetraj regizate, dar și un lungmetraj la care momentan se lucrează.

The Lost City of Z (2016)
fotografie via IMDb.com

În rolurile principale îi avem pe Sienna Miller, care a jucat în American Sniper (2014) și Foxcatcher (2014), Charlie Hunnam, din celebrul Sons of Anarchy (2008-2014), și Tom Holland, pe care l-am putut vedea în How I Live Now (2013).

Din ce se prezintă în primul trailer internațional, The Lost City of Z (2016) pare să fie un film numai bun de văzut în weekend la cinematograf sau acasă, în cadrul unei seri de familie, cu ajutorul unui serviciu de streaming online. Mă aștept ca Tom Holland să facă un rol bun, mai ales după ce i-am urmărit prestația din Locke (2013) cu sufletul la gură.

Mult mai multe informații despre The Lost City of Z (2016) poți afla de pe IMDb, acolo unde o să urmăresc și eu evoluția criticilor și recenziilor care vor apărea după lansarea filmului. De urmărit este și valoarea tomatometerului de pe Rotten Tomatoes, dar și a recenziilor publicate de utilizatori pe The Movie Database.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii despre The Lost City of Z (2016).

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu