Raftul cu filme

Trailer spot: Sleight (2016)

Regizorul și scenaristul Justin Dillard iată că revine pe piața de cinematografie cu un al cincilea film, Sleight (2016). Regizorul, cunoscut pentru pelicula de comedie Judy Goose (2006), iese în fața publicului la opt ani distanță de la ultimul scurt-mertraj regizat, și anume Mariah (2009).

Sleight (2016) este un film de acțiune, dramă și SF, prezentat în anul 2016 la Festivalul de la Sundance. Momentan, singura dată de lansare este 7 aprilie 2016 pentru Statele Unite ale Americii, urmând să apară și în alte țări imediat după această zi. Prin 2016 exista zvonul că filmul va ajunge și în România, însă asta va rămâne de văzut.

Sleight (2016)
fotografie via rogerebert.com

În rolurile principale îi găsim pe Jacob Latimore, care a jucat în The Maze Runner (2014) și Ride Along (2014), Seychelle Gabriel și Dule Hill, pe care l-am văzut în Men of Honor (2000). Filmul are o durată de o oră și 30 de minute, iar până în momentul de față a fost cumpărat de Blumhouse şi WWE films.

Pe IMDb, Sleight (2016) are o notă de 6,8/10, acordată de un număr de 77 de persoane. Mult mai multe informații despre acest film de dramă puteți să aflați pe The Movie Database și Rotten Tomatoes, acolo unde a obținut un tomatometer de 71%.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii despre Sleight (2016).

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu