Raftul cu filme

Trailer spot: Kong: Skull Island (2017)

Ohh, wow! Încă un film cu și despre monstrul gigant. Varianta despre care vorbim astăzi va fi lansată pe 10 martie 2017 în România, iar vestea bună este că o să o putem vedea în cinematografe. Kong: Skull Island (2017) este regizat de Jordan Vogt-Roberts, iar scenariul a fost gândit de Dan Gilroy și Max Borenstein, ajutați de John Gatins, Edgar Wallace, Derek Connolly și Merian Cooper.

Kong: Skull Island (2017) este un film de aventură, acțiune și fantezie. Niciodată nu m-am dat în vânt după filmele de acest gen, însă pe acesta o să vreau să-l văd pentru simplul fapt că este regizat de Jordan Roberts, americanul care a adus pe lume The Kings of Summer (2013), unul dintre filmele care au reușit să mă impresioneze.

În rolurile principale joacă Samuel Jackson, pe care n-ai cum să nu-l ții minte dacă ai văzut cel puțin Pulp Fiction (1994) și The Hateful Eight (2015), alături de Brie Larson, din incredibilul Room (2015), și Toby Kebbell, vocea lui Koba din Dawn of the Planet of the Apes (2014).

Kong: Skull Island (2017)
fotografie via avclub.com

Bugetul filmului a fost de circa 190 milioane de dolari, cu 30 de milioane mai mult decât banii cheltuiți pentru Godzilla (2014). Dacă mă uit la cifrele opținute de Godzilla în primul weekend, mă aștept de la Kong: Skull Island să vândă bilete undeva la 100 de milioane de dolari în Opening Weekend.

Mult mai multe informații despre Kong: Skull Island (2017) puteți afla de pe IMDb, acolo unde o să urmăresc și eu evoluția criticilor și recenziilor care vor apărea după lansarea filmului. De urmărit este și valoarea tomatometerului de pe Rotten Tomatoes, dar și a review-urilor publicate de utilizatori pe The Movie Database.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii despre Kong: Skull Island (2017).

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu