Raftul cu filme

Trailer spot: Annabelle: Creation (2017)

După cum era de așteptat, franciza Annabelle revine cu partea a doua a seriei, Annabelle: Creation (2017), iar diferențele de la prima la a doua parte sunt vizibile cu ochiul liber. John R. Leonetti, regizorul peliculei Annabelle (2014), a fost înlocuit cu David F. Sandberg, iar bugetul noului film pare să fi crescut considerabil dacă este să ne luăm după ceea ce am văzut în trailerul oficial.

Cu toate că nu știm încă dacă să o spunem pe un ton mai mult sau mai puțin pozitiv, scenaristul Gary Dauberman a fost păstrat de Atomic Monster și New Line Cinema pentru a duce franciza mai departe. Iar cu aproape trei săptămâni înainte de lansare, din câte ne dăm seama, se pare că a făcut o treabă mai bună decât în anul 2014, atunci când a fost lansată prima parte a francizei.

Sinceri să fim, este de înțeles de unde vine surplusul de motivație pentru un scenariu de câteva ori mai bun decât ceea ce ne-a fost oferit în prima parte din Annabelle. Cu un buget de 6,5 milioane de dolari și cu încasări totale în valoare de 256,8 milioane de dolari (conform Box Office Mojo), producătorii au înregistrat un profit de 40 de ori mai mare decât investiția. Având în vedere detaliile acestea, ne mirăm că partea a doua din Annabelle nu a apărut mai repede.

Annabelle, filme de groază, Creation
Imagine via IMDb / Annabelle: Creation (2017)

Și distribuția părții secunde a francizei a suferit modificări față de producția apărută în 2014. Pe lista de actori care apar în noul film se găsesc, printre alții, Miranda Otto, Stephanie Sigman, Lulu Wilson, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia, Alicia Vela Bailey, Philippa Coulthard, Adam Bartley, Samara Lee și Joseph Bishara.

Noua peliculă va avea 109 minute, va beneficia de un mix de sunet Dolby Atmos și va avea un raport de aspect de 2.39:1. În cinematografele din România va ajunge pe 18 august 2017. În momentul de față, producția are pe IMDb o notă medie de 7.7 după votul a peste 800 de persoane, iar pe Metacritic este cotată cu un calificativ de 71/100.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Scrie un comentariu