Raftul cu filme

Trailer spot: Last Flag Flying (2017)

Bryan Cranston, celebrul actor al serialului „Breaking Bad” (2008-2013), revine în rolul principal al unei pelicule, alături de Steve Carell și Laurence Fishburne, în comedia Last Flag Flying (2017), producție care urmează să fie difuzată în Statele Unite ale Americii începând cu data de 3 noiembrie 2017.

Amazon Studios, Big Indie Pictures, Cinetic Media și Detour Film Production mizează pe o distribuție de vis pentru cea mai nouă producție care urmează să fie difuzată pe site-ul de streaming online, aducându-i în același film pe Bryan Cranston, actorul principal din „Breaking Bad”, Steve Carell, cunoscut pentru rolurile jucate în „The Office” (2005-2013) și „The 40 Year-Old Virgin” (2005), și Laurence Fishburne, celebru pentru pelicula „The Matrix” (1999).

last flag flying, 2017, trailer spot, trailers
Imagine via IMDb / Last Flag Flying (2017)

Cu un scenariu adaptat de Richard Linklater după o nuvelă scrisă de Darryl Ponicsan, producția spune povestea lui Larry Shepherd, care este nevoit să se ocupe de funeraliile fiului său ucis în războiul din Irak. Aflat la 30 de ani distanță de perioada în care a servit Armata Americană în conflictele din Vietnam, Larry își caută vechii prietenii din vremea când era soldat, pe Sal Nealon și preotul Richard Mueller, cărora le cere să-l ajute și să-l susțină.

Lungmetrajul Last Flag Flying (2017) este un sequel spiritual al peliculei „The Last Detail”, lansat în anul 1973 și regizat de Hal Ashby după un scenariu adaptat de Robert Towne după nuvela lui Darryl Ponicsan. „The Last Detail” (1973) a fost nominalizat pentru trei premii Oscar și are o lungime de 104 minute, fiind realizat cu un buget estimat la 2,3 milioane de dolari.

Last Flag Flying (2017) a fost filmat, în cea mai mare parte, în Pittsburgh, Pennsylvania și urmează să apară pe 3 noiembrie 2017 în Statele Unite ale Americii. Încă nu se știe dacă filmul va fi distribuit în țara noastră sau dacă va intra în cinematografe. Vezi pagina de IMDb a filmului Last Flag Flying (2017).

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Scrie un comentariu