Raftul cu filme

Top 25 cele mai bune filme de Crăciun de văzut pe Netflix (decembrie 2019)

The Knight Before Christmas, filme de Crăciun pe Netflix, filme de Crăciun, filme de Crăciun Netflix, filme Crăciun pe Netflix, Un cavaler de Crăciun
Imagine via IMDb / The Knight Before Christmas

Netflix, momentan cea mai ofertantă opțiune în materie de conținut online legal din țara noastră, ascunde o mulțime de pelicule și producții premiate la nivel mondial care merită să fie vizionate măcar o dată în viață. Printre acestea se regăsesc și foarte multe filme de Crăciun pe Netflix, numai bune de a fi urmărite la căldură, alături de cei dragi, de o cană de vin fiert și o mulțime de clementine.

Netflix, asemeni serviciilor Hulu, Amazon și HBO GO, întâmpină probleme cu licențele de difuzare pentru diferite producții, fapt pentru care crearea de conținut propriu a devenit, de la un timp, o idee foarte bună. Aceleași probleme apar și la acele filme de Crăciun pe Netflix, motiv pentru care platforma de streaming online a început să își realizeze de la zero filmele dedicate sărbătorilor de iarnă.

Înaintea fiecărui sfârșit de an vom actualiza lista cu cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix în funcție de peliculele care sunt adăugate sau eliminate de pe platforma de streaming online. Acceptăm cu drag critica constructivă în comentarii în legătură cu ordinea sau poziția unor filme, propuneri noi și idei pentru alte liste și recomandări. Iată cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix.

Cum a fost realizată această listă de filme: fiecare dintre cele 25 cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix au fost căutate pe platforma IMDb, iar ordinea a fost realizată după nota persoanelor care au vizionat fiecare producție în parte. De altfel, este posibil ca nu toate acele filme de Crăciun pe Netflix să se regăsească în această listă, fapt pentru care primim cu drag noi recomandări sau idei.

25. Miss Me This Christmas (2017)

Divorțul acestui cuplu va fi definitivat tocmai în ziua de Crăciun, așa că cei doi trebuie să se hotărască cât mai repede cu putință dacă vor sau nu cu adevărat să pună capăt relației lor romantice.

24. Christmas Wedding Planner (2017)

Lumea aproape perfectă a unei cunoscute organizatoare de nunți este dată peste cap în momentul în care un chipeș detectiv particular este angajat de către o persoană misterioasă să compromită cel mai mare proiect al său.

23. You Can’t Fight Christmas (2017)

După ce reușește să preia comanda în modernizarea hotelului familiei, un afacerist pragmatic are de dat nas în nas cu vesela și încântătoarea decoratoare a hotelului, o mare iubitoare a zilelor de Crăciun.

22. Holiday Rush (2019)

Un bărbat devenit proaspăt văduv, care lucrează ca DJ la un post de radio local, și cei patru copii răsfățați ai săi trebuie să strângă cureaua deoarece viața lor de lux a devenit una austeră tocmai în pragul zilelor de Crăciun.

21. Christmas with a View (2018)

Managerul unui restaurant cunoscut încearcă să își revină după un eșec suferit pe plan afaceristic. Lumea ei va fi zdruncinată din nou, însă de data aceasta de către un bucătar cu un trecut destul de misterios.

20. A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Zilele de Crăciun aduc un cadou ideal în regatul Aldoviei, și anume un bebeluș regal. În același timp, regina Amber se vede nevoită să își salveze familia și regatul prin dezlegarea unui mister al monarhiei Aldoviei.

19. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

La un an după ce l-a ajutat pe Richard să obțină coroana, Amber se întoarce în regatul Aldoviei pentru a planifica așa cum trebuie nunta regală, însă realizează rapid că gusturile sale simple contravin protocolului regal.

18. Jack Frost (1998)

După tragica sa moarte într-un accident grav de mașină, un tată rocker are șansa de a petrece pentru ultima dată timp cu familia sa, fapt pentru care reușește să se reîncarneze în omul de zăpadă voios din curtea din spatele casei.

17. Christmas with the Kranks (2004)

Luther Krank și soția sa decid să nu sărbătorească Crăciunul în acest an, dar și să renunțe la bradul de Crăciun și la omul de zăpadă din curtea din spatele casei, însă ajung să se lovească de dezaprobările familiei și a vecinilor.

16. The Knight Before Christmas (2019)

O frumoasă profesoară dintr-un mic orășel american a renunțat să mai spere că își va găsi jumătatea și că va fi fericită până la adânci bătrâneți, însă chiar înaintea zilelor de Crăciun apare în viața sa un adevărat cavaler în armură strălucitoare.

15. The Holiday Calendar (2018)

O frumoasă și talentată tânără, angajată ca fotograf la un studio din oraș, dar plafonată la locul său de muncă, ajunge să moștenească un calendar de advent care poate să prezică viitorul, arătându-i astfel și calea către iubirea adevărată.

14. Christmas Inheritance (2017)

Pentru a moșteni compania tatălui ei, Ellen, o femeie cunoscută și obișnuită cu viața mondenă, trebuie mai întâi să își viziteze orașul natal, acolo unde învață ceea ce înseamnă să lucreze din greu și să îi ajute pe alții.

13. A Christmas Prince (2017)

Zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă sosesc mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb care este pe cale să devină regele regatului Aldoviei.

12. Four Christmases (2008)

Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să își petreacă primele zile de Crăciun și sărbătorile de iarnă împreună, însă trebuie să o facă vizitându-și într-o singură zi fiecare dintre cei patru părinți divorțați și reașezați la casele lor.

11. New Year’s Eve (2011)

În această comedie americană romantică plină de vedete, ajunul Anului Nou aduce împreună destinele unui grup de locuitori ai minunatului oraș New York, de la un desenator de benzi desenate și până la un bucătar cunoscut în toată țara.

10. Let It Snow (2019)

Chiar înaintea zilelor de Crăciun și a sărbătorilor de iarnă, o furtună de zăpadă lovește brusc un mic orășel american și afectează mai toate prieteniile și iubirile din zonă și viitorul câtorva adolescenți care se regăsesc în ultimul an de liceu.

9. Love the Coopers (2015)

Sam și Charlotte Cooper sunt hotărâți să ofere familiei zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă perfecte, însă secrete mai mici sau mai mari ies la iveală și amenință să le strice spiritul festiv al acestor sărbători de iarnă.

8. A Wish For Christmas (2016)

După ce șeful său își arogă ideea ei strălucită, Sara îi cere lui Moș Crăciun curajul de a lupta pentru ea însăși și a nu mai suporta răutățile celorlalți. Vor putea cele două zile magice să schimbe ceva în bine pentru tânăra Sara?

7. The Princess Switch (2018)

O patisieră modestă din orașul Chicago și o viitoare frumoasă prințesă descoperă că seamănă ca două gemene, fapt pentru care se gândesc să vină cu un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia zilelor de Crăciun.

6. I’ll Be Home for Christmas (2016)

Jackie, un procuror cunoscut, dar și o mamă singură, vrea să termine un caz important înaintea zilelor de Crăciun și să se bucure de sărbătorile de iarnă împreună cu fiica sa, însă totul se năruie în momentul în care tatăl vine în vizită.

5. Christmas in the Wild (2019)

După ce soțul ei renunță subit la mariajul lor, părăsita Kate pleacă singură în Africa, în a doua sa lună de miere, unde își găsește rostul vieții, dar și un nou partener de viață, alături de care își poate construi o nouă relație romantică.

4. Santa & Cie (2017)

Spiridușii lui Moș Crăciun s-au îmbolnăvit, iar acesta caută un leac chiar înaintea zilelor de Crăciun, deși o aterizare de urgență la Paris, în Franța, pare să îi complice tot mai mult planurile bine gândite cu mult timp înainte de sărbători.

3. This Christmas (2007)

Clanul Whitfield s-a reunit chiar înaintea zilelor de Crăciun pentru prima dată în ultimii patru ani, iar ocazia este perfectă pentru ca animozitățile și afinitățile fiecăruia să iasă la lumină și să fie discutate.

2. The Holiday (2006)

Prinse într-un cerc vicios al relațiilor fără viitor cu bărbați infideli, Amanda din Los Angeles și Iris din Londra se hotărăsc să facă un schimb de case pentru prima dată pentru a mai diversifica viața fiecăruia.

1. The Christmas Chronicles (2018)

După ce strică din greșeală sania magică a lui Moș Crăciun, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze zilele de Crăciun pentru copiii de pe întreaga planetă, alături de un Sfânt Nicolae foarte bine informat și foarte direct.

Răsfoiește mai multe liste și recomandări pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu