Raftul cu filme

Top 34 cele mai bune filme de Crăciun care pot fi vizionate pe Netflix chiar acum

The Knight Before Christmas, filme de Crăciun pe Netflix, filme de Crăciun, filme de Crăciun Netflix, filme Crăciun pe Netflix, Un cavaler de Crăciun
Imagine via IMDb / The Knight Before Christmas

Netflix, momentan cea mai ofertantă opțiune în materie de conținut online legal din țara noastră, ascunde o mulțime de pelicule și producții premiate la nivel mondial care merită să fie vizionate măcar o dată în viață. Printre acestea se regăsesc și foarte multe filme de Crăciun pe Netflix, numai bune de a fi urmărite la căldură, alături de cei dragi, de o cană de vin fiert și o mulțime de clementine.

Netflix, asemeni serviciilor Hulu, Amazon și HBO GO, întâmpină probleme cu licențele de difuzare pentru diferite producții, fapt pentru care crearea de conținut propriu a devenit, de la un timp, o idee foarte bună. Aceleași probleme apar și la acele filme de Crăciun pe Netflix, motiv pentru care platforma de streaming online a început să își realizeze de la zero filmele dedicate sărbătorilor de iarnă.

Înaintea fiecărui sfârșit de an vom actualiza lista cu cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix în funcție de peliculele care sunt adăugate sau eliminate de pe platforma de streaming online. Acceptăm cu drag critica constructivă în comentarii în legătură cu ordinea sau poziția unor filme, propuneri noi și idei pentru alte liste și recomandări. Iată cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix.

34. Christmas Wedding Planner (2017) – 4,3 pe IMDb

Lumea aproape perfectă a unei cunoscute organizatoare de nunți este dată peste cap în momentul în care un chipeș detectiv particular este angajat de către o persoană misterioasă să compromită cel mai mare proiect al său.

33. Bob’s Broken Sleigh (2015) – 4,6 pe IMDb

Un spiriduș nerăbdător pleacă cu sania lui Moș Crăciun, însă întâmplarea face că se va prăbuși departe de casă, iar trei creaturi ciudate se gândesc cum să facă să îl trimită înapoi acasă, la Polul Nord.

32. Holiday Rush (2019) – 4,8 pe IMDb

Un bărbat devenit proaspăt văduv, care lucrează ca DJ la un post de radio local, și cei patru copii răsfățați ai săi trebuie să strângă cureaua deoarece viața lor de lux a devenit una austeră tocmai în pragul zilelor de Crăciun.

31. Christmas with a View (2018) – 5,1 pe IMDb

Managerul unui restaurant cunoscut încearcă să își revină după un eșec suferit pe plan afaceristic. Lumea ei va fi zdruncinată din nou, însă de data aceasta de către un bucătar cu un trecut destul de misterios.

30. A Cinderella Story: Christmas Wish (2019) – 5,2 pe IMDb

În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântăreață aspirantă lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de sărbători.

29. A Christmas Prince: The Royal Baby (2019) – 5,3 pe IMDb

Zilele de Crăciun aduc un cadou ideal în regatul Aldoviei, și anume un bebeluș regal. În același timp, regina Amber se vede nevoită să își salveze familia și regatul prin dezlegarea unui mister al monarhiei Aldoviei.

28. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) – 5,3 pe IMDb

La un an după ce l-a ajutat pe Richard să obțină coroana, Amber se întoarce în regatul Aldoviei pentru a planifica așa cum trebuie nunta regală, însă realizează rapid că gusturile sale simple contravin protocolului regal.

27. Pottersville (2017) – 5,4 pe IMDb

Băuturile alcoolice îl fac pe un localnic să se îmbrace în gorilă și să fie confundat cu Bigfoot, atrăgând atenția presei și dolarii turiștilor în micul și anonimul său orășel.

26. Jack Frost (1998) – 5,4 pe IMDb

După tragica sa moarte într-un accident grav de mașină, un tată rocker are șansa de a petrece pentru ultima dată timp cu familia sa, fapt pentru care reușește să se reîncarneze în omul de zăpadă voios din curtea din spatele casei.

25. Christmas with the Kranks (2004) – 5,4 pe IMDb

Luther Krank și soția sa decid să nu sărbătorească Crăciunul în acest an, dar și să renunțe la bradul de Crăciun și la omul de zăpadă din curtea din spatele casei, însă ajung să se lovească de dezaprobările familiei și a vecinilor.

24. The Knight Before Christmas (2019) – 5,5 pe IMDb

O frumoasă profesoară dintr-un mic orășel american a renunțat să mai spere că își va găsi jumătatea și că va fi fericită până la adânci bătrâneți, însă chiar înaintea zilelor de Crăciun apare în viața sa un adevărat cavaler în armură strălucitoare.

23. A Bad Moms Christmas (2017) – 5,6 pe IMDb

Mamele stresate, Amy, Carla și Kiki, au revenit în cea de-a doua partea filmului, iar apropiata sărbătoare a Crăciunului devine și mai descurajatoare pentru cele trei prieteni din cauză că în oraș își fac apariția propriile lor mame.

22. El Camino Christmas (2017) – 5,7 pe IMDb

În ajunul sărbătorii de Crăciun, mai mulți necunoscuți care au rămas blocați într-un magazin de băuturi pe durata unui presupus jaf își împărtășesc adevăruri ascunse și formează o serie de prietenii neașteptate.

21. The Holiday Calendar (2018) – 5,7 pe IMDb

O frumoasă și talentată tânără, angajată ca fotograf la un studio din oraș, dar plafonată la locul său de muncă, ajunge să moștenească un calendar de advent care poate să prezică viitorul, arătându-i astfel și calea către iubirea adevărată.

20. Christmas Inheritance (2017) – 5,7 pe IMDb

Pentru a moșteni compania tatălui ei, Ellen, o femeie cunoscută și obișnuită cu viața mondenă, trebuie mai întâi să își viziteze orașul natal, acolo unde învață ceea ce înseamnă să lucreze din greu și să îi ajute pe alții.

19. Four Christmases (2008) – 5,7 pe IMDb

Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să își petreacă primele zile de Crăciun și sărbătorile de iarnă împreună, însă trebuie să o facă vizitându-și într-o singură zi fiecare dintre cei patru părinți divorțați și reașezați la casele lor.

18. New Year’s Eve (2011) – 5,7 pe IMDb

În această comedie americană romantică plină de vedete, ajunul Anului Nou aduce împreună destinele unui grup de locuitori ai minunatului oraș New York, de la un desenator de benzi desenate și până la un bucătar cunoscut în toată țara.

17. A Christmas Prince (2017) – 5,8 pe IMDb

Zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă sosesc mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb care este pe cale să devină regele regatului Aldoviei.

16. Let It Snow (2019) – 5,8 pe IMDb

Chiar înaintea zilelor de Crăciun și a sărbătorilor de iarnă, o furtună de zăpadă lovește brusc un mic orășel american și afectează mai toate prieteniile și iubirile din zonă și viitorul câtorva adolescenți care se regăsesc în ultimul an de liceu.

15. Love the Coopers (2015) – 5,8 pe IMDb

Sam și Charlotte Cooper sunt hotărâți să ofere familiei zilele de Crăciun și sărbătorile de iarnă perfecte, însă secrete mai mici sau mai mari ies la iveală și amenință să le strice spiritul festiv al acestor sărbători de iarnă.

14. A Wish For Christmas (2016) – 6,0 pe IMDb

După ce șeful său își arogă ideea ei strălucită, Sara îi cere lui Moș Crăciun curajul de a lupta pentru ea însăși și a nu mai suporta răutățile celorlalți. Vor putea cele două zile magice să schimbe ceva în bine pentru tânăra Sara?

13. The Princess Switch (2018) – 6,0 pe IMDb

O patisieră modestă din orașul Chicago și o viitoare frumoasă prințesă descoperă că seamănă ca două gemene, fapt pentru care se gândesc să vină cu un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia zilelor de Crăciun.

12. I’ll Be Home for Christmas (2016) – 6,1 pe IMDb

Jackie, un procuror cunoscut, dar și o mamă singură, vrea să termine un caz important înaintea zilelor de Crăciun și să se bucure de sărbătorile de iarnă împreună cu fiica sa, însă totul se năruie în momentul în care tatăl vine în vizită.

11. Holidate (2020) – 6,1 pe IMDb

Sătui să fie singuri de sărbători, doi străini se înțeleg să fie perechea celuilalt la evenimentele din an, însă sentimentele adevărate nu întârzie să își facă apariția.

10. Christmas in the Wild (2019) – 6,1 pe IMDb

După ce soțul ei renunță subit la mariajul lor, părăsita Kate pleacă singură în Africa, în a doua sa lună de miere, unde își găsește rostul vieții, dar și un nou partener de viață, alături de care își poate construi o nouă relație romantică.

9. My Christmas Inn (2018) – 6,3 pe IMDb

În pragul unei promovări fantastice, o femeie moștenește o cabană în Alaska de la familia sa, unde începe să se simtă atrasă de tradițiile de sărbători, dar mai ales de un avocat care lucrează în același oraș.

8. Santa & Cie (2017) – 6,3 pe IMDb

Spiridușii lui Moș Crăciun s-au îmbolnăvit, iar acesta caută un leac chiar înaintea zilelor de Crăciun, deși o aterizare de urgență la Paris, în Franța, pare să îi complice tot mai mult planurile bine gândite cu mult timp înainte de sărbători.

7. The Grinch (2018) – 6,3 pe IMDb

Grinch decide să fure Crăciunul orașului Whoville, dar un strop de bunătate din partea micuței Cindy Lou Who și a familiei sale ar putea să îi înmoaie sufletul.

6. Christmas Made to Order (2018) – 6,7 pe IMDb

Un arhitect își invită familia acasă de Crăciun și angajează o decoratoare de sărbători care va aduce în viața lui mult mai mult decât niște decorațiuni festive.

5. Christmas Under Wraps (2014) – 6,7 pe IMDb

Planurile sale eșuează, iar o doctoriță meticuloasă preia un loc de muncă într-un orășel din Alaska unde există un secret de sărbători, dar și un bărbat care ar putea să îi schimbe viața în totalitate.

4. Angela’s Christmas (2017) – 7,0 pe IMDb

După ce merge la biserică alături de familie în Ajunul Crăciunului, micuța Angela are o idee extraordinară. O poveste adorabilă bazată pe opera lui Frank McCourt.

3. The Christmas Chronicles (2018) – 7,1 pe IMDb

După ce strică din greșeală sania magică a lui Moș Crăciun, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze zilele de Crăciun pentru copiii de pe întreaga planetă, alături de un Sfânt Nicolae foarte bine informat și foarte direct.

2. Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas (2018) – 7,5 pe IMDb

Bright Fields se pregătește pentru Balul Vâscului, o podoabă spartă o ajută pe Zoe să descopere un secret de familie, iar Gaby ajunge la mila noii șefe, Mia.

1. Klaus (2019) – 8,2 pe IMDb

Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin amici neașteptați și aduc bucuria de care localnicii au atâta nevoie.

Citește și alte articole despre streaming online pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Un comentariu