Raftul cu filme

TOP 10. Cele mai piratate filme la nivel global în săptămâna 11-17 septembrie 2017

piratate filme, piraterie, cele mai piratate filme
Imagine via Unsplash

O nouă săptămână, un nou top cu primele zece cele mai piratate filme la nivel global. Față de săptămâna trecută (topul îl găsiți aici) avem trei producții nou intrate în clasament, și anume „It”, „Baby Driver” și recentul „Transformers”.

Podiumul săptămânii 11-17 septembrie 2017 este ocupat, în ordine, de „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, „Transformers: The Last Knight” și „Baby Driver”. Cel mai recent film al seriei „Pirații din Caraibe” își păstrează pentru a doua săptămână consecutivă poziția de lider în topul celor mai piratate pelicule cinematografice la nivel global de pe BitTorrent.

Locul 10. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Locul 9. Despicable Me 3 (2017)

Gru şi noua lui soţie nu reuşesc să îl înlăture pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă stea de televiziune pentru copii, pe nume Balthazar Bratt, care a fost concediat în acel deceniu, iar acum este obsedat să se răzbune. Minionii speră că Gru va folosi această ocazie pentru a se reîntoarce la o viaţă în afara legii, dar când Gru arată clar că s-a retras din acea viaţă de răufăcător, minionii şi-au dat demisia şi şi-au văzut de drum.

Locul 8. The Big Sick (2017)

Comediantul pakistanez Kumail Nanjiani și tânăra Emily Gardner ajung să se îndrăgostească, însă realizează mai apoi că diferențele culturale le pun bețe în roate. Atunci când Emily se îmbolnăvește, Kumail se trezește pus în situația de a îi înfrunta pe părinții fetei, de a face față așteptărilor acestora și de a-și accepta sentimentele.

Locul 7. It (2017)

O producție New Line Cinema, filmul de groază are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Locul 6. The Mummy (2017)

Deși este îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică al cărei destin i-a fost furat pe nedrept este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

Locul 5. The Hitman’s Bodyguard (2017)

Filmul urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de protecţie din lume care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse mulţi ani şi nu se prea agreează, însă acum sunt nevoiţi să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie.

Locul 4. Wonder Woman (2017)

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Locul 3. Baby Driver (2017)

Baby lucrează pentru Doc, şeful unei bande care dă numeroase spargeri la bănci, pe timp de zi, bazându-se pe iscusinţa lui Baby la volan. Oamenii de încredere ai lui Doc sunt Buddy, un fost dealer de pe Wall Street, devenit infractor, mai tânărul partener la rele al lui Buddy, Darling, şi Bats, un pistolar impulsiv care e suspicios faţă de Baby, punându-i la îndoială atât fidelitatea, cât şi aptitudinile de şofer. Toate acestea au început să creeze o fisură periculoasă în bunul mers al operațiunii.

Locul 2. Transformers: The Last Knight (2017)

Filmul zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, iar Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului omenirii e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse, formată fiind din Cade Yeager, Bumblebee, un lord britanic și o profesoară de la Oxford. În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În acest film cei vânați sunt cei care vor deveni eroi.

Locul 1. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai grozav de valul neșansei atunci când pirații fantomă, conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

* informații preluate de pe TorrentFreak (link) via BitTorrent
* citește mai mult conținut special creat de Raftul cu Filme

Scrie un comentariu