Raftul cu filme

TOP 10. Cele mai piratate filme la nivel global în săptămâna 4-10 septembrie 2017

piratate filme, piraterie, cele mai piratate filme
Imagine via Unsplash

Din dorința de a veni cu un conținut cât mai util și mai diversificat pentru publicul Raftului cu Filme, care se află în plină expansiune (ca o statistică, creșterea numărului de vizitatori în luna august față de luna iulie este de 130% pe platforma noastră), începând de astăzi vom trata ceva mai serios subiectul pirateriei și vom reveni săptămânal cu câte un top 10 cele mai piratate filme la nivel global.

Conform celui mai recent studiu pe care am reușit să-l găsim online, realizat de Irdeto (aici), prin intermediul căruia au fost chestionate peste 25.000 de persoane, se pare că 52% dintre acestea urmăresc conținut piratat. Același studiu arată că, la nivel global, țările care urmăresc cea mai mare cantitate de conținut piratat sunt Columbia, Mexic, Ucraina, Indonezia și Argentina.

Iată cele mai piratate filme între 4-10 septembrie:

Locul 10. Spider-Man: Homecoming (2017)

Încântat de experienţa sa alături de The Avengers, Peter revine acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa May, evoluând sub directa supraveghere a noului său mentor, Tony Stark. Peter încearcă să revină la vechea sa rutină zilnică, atras de gândul de a deveni ceva mai mult decât un simplu vecin cumsecade, dar atunci când apare Vulturul, un nou personaj malefic, acesta devine un pericol pentru toate lucrurile importante din viaţa lui Peter. Momentul său a sosit pentru că este pus la încercare pentru a deveni eroul care trebuie să devină.

Locul 9. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Locul 8. Kidnap (2017)

Mamă singură, Karla McCoy trăiește o viață perfectă alături de fiul ei Frankie. Într-o zi, când se duc la un bâlci local, băiatul ajunge să fie răpit. Pentru a-l găsi pe Frankie, Karla cere oamenilor din oraș s-o ajute să îsi găsească și salveze fiul.

Locul 7. Baywatch (2017)

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar, Johnson, care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg, Efron, pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

Locul 6. Despicable Me 3 (2017)

Gru şi noua lui soţie nu reuşesc să îl înlăture pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă stea de televiziune pentru copii, pe nume Balthazar Bratt, care a fost concediat în acel deceniu, iar acum este obsedat să se răzbune. Minionii speră că Gru va folosi această ocazie pentru a se reîntoarce la o viaţă în afara legii, dar când Gru arată clar că s-a retras din acea viaţă de răufăcător, minionii şi-au dat demisia şi şi-au văzut de drum.

Locul 5. The Big Sick (2017)

Comediantul pakistanez Kumail Nanjiani și tânăra Emily Gardner ajung să se îndrăgostească, însă realizează mai apoi că diferențele culturale le pun bețe în roate. Atunci când Emily se îmbolnăvește, Kumail se trezește pus în situația de a îi înfrunta pe părinții fetei, de a face față așteptărilor acestora și de a-și accepta sentimentele.

Locul 4. The Mummy (2017)

Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică al cărei destin i-a fost furat pe nedrept este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

Locul 3. Wonder Woman (2017)

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Locul 2. The Hitman’s Bodyguard (2017)

Filmul urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de protecţie din lume care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse mulţi ani şi nu se prea agreează, însă acum sunt nevoiţi să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie.

Locul 1. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai grozav de valul neșansei atunci când pirații fantomă, conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

* informații preluate de pe TorrentFreak (link) via BitTorrent
* citește mai mult conținut special creat de Raftul cu Filme

Scrie un comentariu