Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix chiar acum (decembrie 2019)

30. Anne with an E (2017-?)

Matthew și Marilla Cuthbert, amândoi trecuți de prima tinerețe, decid să adopte un copil pentru a avea un ajutor în plus la ferma familiei, localizată în apropiere de orașul Avonlea, Prince Edward Island. În momentul în care Matthew ajungă la gara din oraș pentru a prelua copilul adoptat descoperă că ajutorul lor nu va fi un băiat, așa cum sperau, ci o fată, pe care se gândește să o trimită înapoi la orfelinat.

29. Ash vs. Evil Dead (2015-2018)

Intriga serialului se declanșează la 30 de ani de la primul contact cu demonii din Cartea Morților, când Ash, care a lăsat în urmă în tot acest timp orice urmă de responsabilitate și maturitate, constată că teroarea declanșată în cabana izolată din Tennessee revine și pune acum în pericol întreaga omenire. Lawless este Ruby, o figură misterioasă, care nu numai că nu își dă seama ce anume stă la originea îngrozitoarei molime la care este condamnată populația Terrei, dar îl și învinovățește pe Ash de declanșarea acesteia.

28. The IT Crowd (2006-2013)

„The IT Crowd” este un serial despre ceea ce înseamnă să lucrezi ca programator IT într-o companie. Este povestea unui grup de programatori angajați la compania Reynholm Industries, o corporație cu sediul în centrul Londrei. Cei trei angajați de la IT au biroul la subsolul clădirii, într-o cameră extrem de dezordonată și izolată de toate celelalte birouri, care au priveliști superbe spre centrul Londrei.

27. La Casa de Papel (2017-?)

Opt hoți hotărăsc să ia ostatici și să se baricadeze în Trezoreria Regală Spaniolă pentru a încerca să manipuleze poliția și pentru a încerca să pună în aplicare unul dintre cele mai mari planuri gândite vreodată de un geniu criminal din lume.

26. Suits (2011-?)

Într-o lume în care corupția este la cel mai înalt nivel, datoria lor este să pună lucrurile în ordine. Un serial cu și despre avocați, despre dorința de a reuși și a deveni cineva într-o societate în care banul este stăpân. Serialul spune povestea lui Mike, un traficant de droguri care, în timp ce se ascundea de polițiști, intră în camera unde Harvey încerca să recruteze un asociat.

25. Chef’s Table (2015-?)

Fiecare episod prezintă un chef internaţional, pasiunea sa pentru gătit, eforturile de a reinventa sau ține în viață specialități locale, dar și provocări personale.

24. Queer Eye (2018-?)

„Queer Eye” este un serial american original produs de platforma de streaming online Netflix, care a avut premiera pe 7 februarie 2018. Producția este un reboot al serialului „Queer Eye for the Straight Guy”, produs de Bravo. În lumina reflectoarelor se află un grup de cinci persoane, și anume Antoni, expert în vinuri și mâncare bună, Tan, expert în vestimentație, Karamo, expert în cultură internațională, Bobby, expert în design, și Jonathan, expert în îngrijire.

23. Line of Duty (2012-?)

În serialul „Line of Duty”, principala echipă de investigatori este formată din Steve Arnott (Martin Compston), un fost specialist în operațiuni anti-tero, transferat la secția anti-corupție după ce o misiune se sfârșește cu moartea unui nevinovat, și Kate Fleming (Vicky McClure), expertă în misiuni sub acoperire.

22. Love, Death & Robots (2019-?)

Platforma de streaming online Netflix prezintă serialul „Love, Death & Robots”, o colecție de scurtmetraje animate din diverse genuri, de la comedie, fantastic și science-fiction, până la horror, dramă și thriller, toate combinate în episoade.

21. Star Trek: The Next Generation (1987-1994)

Acțiunea se petrece în secolul 24, la 80 de ani distanță de seria originală. Dispune de efecte speciale net îmbunătățite față de seria originală, iar serialul a devenit foarte popular atingând numărul de 20 de milioane de spectatori săptămânal. Căpitanul este de această dată Jean Luc Picard, mult mai blând decât Kirk. Echipajul noii nave Enterprise are aceeași misiune, să exploreze lumi noi și noi civilizații și să ajungă acolo unde nu au mai ajuns.

13 comentarii