Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix chiar acum (decembrie 2019)

50. Vis a Vis (2015-2019)

Macarena se adaptează la viața în închisoare și își aduce aminte de traiul confortabil pe care îl avea înainte. În prima noapte, una dintre colegele ei de celulă dispare. Pentru a o răsplăti pe Anabel, Macarena trebuie să preia o misiune periculoasă. Ea este hărțuită de deținute, după ce se zvonește că este o turnătoare. Sole nu se simte bine, iar Macarena încearcă să găsească o cale de a își avertiza părinții că sunt în pericol în afara închisorii Cruz del Sur.

49. Derry Girls (2018-?)

Serialul „Derry Girls” prezintă viețile tinerilor Erin, Orla, Clare, Michelle și James, care locuiesc în orașul Derry și care au intrat cu toții la Școala Catolică de Fete din regiune. Seria este creată și scrisă de Lisa McGee, fiind produsă în Irlanda de Nord de către Britain’s Hat Trick Productions și plasată în anii 1990.

48. Doc Martin (2004-?)

În Portwenn, acolo unde doctor este Martin, face ravagii un parazit digestiv. Acesta face victime pe capete printre locuitorii care fac coadă la cabinetul doctorului. Farmacistul din localitate este ocupat până peste cap cu clienții aflați în căutare de leacuri salvatoare. Martin ia taurul de coarne și încearcă să depisteze sursa îmbolnăvirilor (cele mai bune seriale de pe Netflix).

47. Grace and Frankie (2015-?)

Serialul „Grace and Frankie” urmărește poveștile lui Grace, un mogul al cosmeticelor ieșit la pensie, a lui Frankie, o profesoară de arte apropiată de stilul de viață hippie, și a soților acestora, Robert și Sol, doi avocați de divorțuri din orașul San Diego. Viețile liniștite ale celor două femei sunt tulburate de vestea că Robert și Sol sunt îndrăgostiți unul de altul și vor să se mute împreună.

46. Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (2016–2017)

Serialul urmărește viața lui Dirk Gently, un bărbat excentric, care se consideră un detectiv holistic și care preia doar cazuri puțin cunoscute și care se bazează pe interconectivitate între orice gen de lucruri. Pe parcursul producției, Dirk se împrietenește cu Todd Brotzman și Farah Black, persoane care îl ajută la rezolvarea celor mai ciudate cazuri pe care le preiau.

45. Godless (2017)

„Godless” este un serial western american, creat de Scott Frank pentru platforma de streaming online Netflix. Producția, care cuprinde un total de șapte episoade, a fost filmată în Santa Fe, New Mexico, în luna septembrie 2016, iar pe Netflix a avut premiera pe 22 noiembrie 2017. Mini-seria s-a bucurat de o mulțime de recenzii pozitive, iar The Washington Post și Vanity Fair au catalogat serialul ca fiind unul dintre cele mai bune ale anului 2017 (cele mai bune seriale de pe Netflix).

44. Atypical (2017-?)

Sam, un tânăr de 18 ani, diagnosticat cu autism încă de când era mic, decide că este momentul să treacă peste problemele sale și să își facă o iubită. Serialul îi prezintă povestea plină de piedici puse de boala cu care este diagnosticat, majoritatea amuzante, dar și pline de învățături pentru cei din jurul său.

43. The Last Kingdom (2015-?)

Serialul „The Last Kingdom” dezvăluie un punct de cotitură din istoria Angliei. Regele Alfred luptă împotriva ocupanților păgâni care ocupaseră teritoriile engleze de ceva timp. Numai regatul Wessex mai putea opune o oarecare rezistență în fața ocupanților danezi. Ne este reprezentată o luptă atât la nivel strategic și ideologic, cât și la nivel religios (cele mai bune seriale de pe Netflix).

42. Star Trek (1966-1969)

În secolul XXIII, Terra face parte din Federația Unită a Planetelor, o alianță pașnică de lumi civilizate care a format Flota Stelară, care are menirea de a își îndrepta navele către ultima frontieră a spațiului în descoperirea noilor forme de viață și a noilor civilizații. Căpitanul Kirk și echipajul navei Enterprise are misiunea de a explora noi lumi și planete și de a descoperi noi forme de viață.

41. Sex Education (2019-?)

Otis Milburn este un elev de liceu timid, fără experiență sexuală și care locuiește cu mama sa, sexolog de meserie. Înconjurat de manuale, filme și conversații fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu. Atunci când meseria mamei sale este cunoscută printre elevii de liceu, Otis realizează că poate folosi cunoștințele de specialist pentru a deveni popular. Face echipă cu Maeve, o fată rebelă, și Eric, prietenul lui cel mai bun. Cu toții vor crea o clinică de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu.

13 comentarii