Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix chiar acum (decembrie 2019)

60. Altered Carbon (2018-?)

După o perioadă de circa 250 de ani în care a fost conservat și înghețat la propriu, un condamnat la închisoare este adus înapoi la viață și plasat într-un nou trup, fiindu-i acordată șansa de a își recâștiga libertatea prin rezolvarea unei crime.

59. That 70’s Show (1998-2006)

Un grup de tineri din Wisconsin, din Statele Unite ale Americii, se bucură de tinerețea lor. Plasat în anii 1970, serialul prezintă întâmplări dintre cele mai diverse pentru grupul de prieteni, de la primele relații, la problemele cu școala și până la realizarea că viețile lor de adulți nu vor fi așa cum își imaginau.

58. Orange Is the New Black (2013-?)

Piper Chapman, a cărei viață este dată peste cap când este trimisă la închisoare pentru o infracțiune comisă în tinerețe. La terminarea facultății și îndrăgostită până peste cap, Piper acceptă în spirit de aventură să care o valiză la Bruxelles. Se implică astfel într-o rețea de trafic de droguri și primește 15 luni de închisoare.

57. Patriot Act with Hasan Minhaj (2018-?)

„Patriot Act with Hasan Minhaj” este un show american de televiziune, găzduit de Hasan Minhaj și care a avut premiera pe 28 octombrie 2018 pe platforma de streaming online Netflix. De-a lungul fiecărui episod, gazda emisiunii comentează într-un mod amuzant cele mai importante și viralizate știri din întreaga lume.

56. The Kominsky Method (2018-?)

„The Kominsky Method” este un serial american de comedie creat de Chuck Lorre și care a avut premiera pe platforma de streaming online Netflix în data de 16 noiembrie 2018. Serialul îi are în rolurile principale pe actorii Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker și Nancy Travis și urmărește viața unui fost profesor de actorie care, în tinerețe, s-a bucurat de o perioadă scurtă de timp de succes.

55. Skins (2007-2013)

Serialul prezintă poveștile de viață ale adolescenților din Bristol, Anglia. Subiectul controversat al serialului cuprinde probleme ca narcisismul, familii destrămate, probleme de personalitate, abuzul de substanțe ilegale, moartea. Serialul este recunoscut pentru distribuția de actori amatori și colaborarea cu tineri scenariști. Toată distribuția este înlocuită la fiecare două sezoane, iar fiecare episod este concentrat pe povestea unuia dintre personaje, fiecare având o poveste distinctă.

54. Bodyguard (2018-?)

„Bodyguard” este un serial britanic de televiziune creat și scris de Jed Mercurio și produs de World Productions, parte a companiei ITV Studios, pentru postul de televiziune BBC. Mini-seria de șase episoade se bucură de o distribuție din care fac parte actori ca Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee, Sophie Rundle, Vincent Franklin, Pippa Haywood, Paul Ready, Tom Brooke, Nicholas Gleaves, Stuart Bowman, Stephanie Hyam, David Westhead, Matt Stokoe, Nina Toussaint.

53. Bates Motel (2013-2017)

Serialul inspirat din filmul „Psycho” oferă o privire de ansamblu în trecutul lui Norman Bates și dezvăluie o serie de întâmplări terifiante din timpul adolescenței sale, în urma cărora psihicul său începe să se destrame. Acțiunea contemporană a serialului este precedentă celei din „Psycho” și prezintă modul în care mama sa, alături de partenerul ei de viață, reușesc să îl transforme pe Norman în cel mai faimos criminal în serie din toate timpurile (cele mai bune seriale de pe Netflix).

52. The Originals (2013-2018)

„The Originals” este un spin-off al serialului „The Vampire Diaries”. În acest nou serial produs tot de The CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul de care avusese grijă în absența sa Marcel, un vampir transformat de către Klaus (cele mai bune seriale de pe Netflix).

51. Lucifer (2015-?)

Lucifer, supărat pe viața lui plictisitoare din Iad, se hotărăște să se întoarcă pe Pământ și să locuiască în orașul Los Angeles pentru a ajuta omenirea, dar și pentru a scăpa lumea de persoanele care nu aduc niciun beneficiu nimănui. Prin abilitățile sale de a scoate la suprafață cele mai profunde dorințe și gânduri ale oamenilor, Lucifer se aliază cu detectivii din oraș pentru a rezolva o serie de cazuri.

13 comentarii