Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix chiar acum (decembrie 2019)

80. 13 Reasons Why (2017-?)

Serialul bazat pe romanul cu același nume scris de Jay Asher vorbește despre o adolescentă de 17 ani care se sinucide. Înainte de a-și pune capăt zilelor, înregistrează 13 casete audio în care descrie motivele care au dus la tragica decizie. Casetele sunt adresate către 13 persoane, în general colegi de liceu, și aduc la lumină diverse aspecte legate de relația deficitară cu aceștia.

79. Good Girls (2018-?)

Serialul prezintă viața a trei mame din orașul Michigan, din Statele Unite ale Americii. Cele trei sunt săturate până peste cap de viețile de mame, fapt pentru care decid să își condimenteze puțin traiul prin jefuirea unui supermarket din oraș, însă problemele încep după ce își dau seama că au furat o sumă mult prea mare.

78. Star Trek: Deep Space Nine (1993-1999)

Deep Space Nine este o stație spațială aflată în preajma unei găuri de vierme care unește quadrantele Alfa și Gamma. În apropierea stației se află planeta Bajor, care s-a aflat sub ocupația cardassienilor, constructorii stației. Federația este trimisă pentru a se ocupa de această stație spațială, dar și pentru a păstra pacea în acest punct al Galaxiei. În această serie apare primul căpitan de culoare din franciză.

77. Russian Doll (2019-?)

Nadia este o tânără căreia îi place viața și care se bucură de petreceri și de viața de noapte din orașul în care locuiește. Un grup de prieteni hotărăște să dea o petrecere în onoarea Nadiei, însă tânăra nu se poate bucura de aceasta din cauză că începe să moară în mod repetat, fără să înțeleagă ce se petrece în jurul ei.

76. iZombie (2015-?)

Serialul american prezintă povestea unei studente la medicină care, după ce este transformată în zombie, se angajează la cabinetul unui medic legist pentru a se putea hrăni cu carne de om fără a mai fi nevoită să ucidă din nou.

75. Merlin (2008–2012)

Merlin este un personaj al povestirilor arturiene, simbolul unei lumi anacronice, care mai târziu avea să se stingă pentru a face loc unei lumi moderne și raționale. Dar înainte ca știința să evolueze și să ia locul magiei și misticului, a existat un tânăr vrăjitor pe nume Merlin. Serialul prezintă povestea acestui vrăjitor în orașul mitic al Camelotului, atunci când Merlin era la vârsta de doar 12 ani.

74. The OA (2016-?)

În centrul atenției se află Prairie, o tânără care revine în orașul familiei adoptive la șapte ani de la dispariția sa. Revenirea are câteva aspecte ce iau comunitatea prin surprindere. Tânăra poate acum să vadă, are spatele acoperit cu o cicatrice și nu vrea să sufle o vorbă despre ce i s-a întâmplat în perioada în care a lipsit. Prairie refuză să dea orice informaţie FBI-ului şi părinţilor și strânge un grup de persoane cărora le descrie aventurile prin care a trecut în cei șapte ani.

73. Weeds (2005–2012)

Odată cu moartea surprinzătoare a soțului ei, Nancy este nevoită să își întrețină cei doi copii. Baniii fiind puțini, încearcă să găsească o cale de ieșire din criza financiară, iar soluția pe care o găsește este aceea de a deveni un dealer de cannabis. Astfel pornește o afacere înfloritoare pe zi ce trece, clienții săi fiind atât vecini, cât și persoane din cadrul conducerii orașului în care locuiește.

72. Suburra (2017-?)

Cartierul Ostia este obiectul unui proiect imobiliar de amploare care intenționează să transforme sufletul Romei Antice într-un Las Vegas contemporan. Numai că locul se transformă curând într-un adevărat câmp de luptă unde infractorii și politicienii fie își unesc forțele în mod cinic, fie se luptă între ei cu brutalitate. Spectacolul infernal va dura timp de șapte zile și va curma o mulțime de vieți.

71. How to Sell Drugs Online Fast (2019-?)

În încercarea de a își recupera fosta iubită, dar și de a strânge o sumă de bani în cât mai puțin timp, un tânăr de liceu, cu ajutorul celui mai bun prieten al său, reușește să creeze cea mai mare afacere din Europa prin intermediul căreia vinde o cantitate enormă de droguri pe internet (cele mai bune seriale de pe Netflix).

13 comentarii