Raftul cu filme

Top 100 cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix chiar acum (decembrie 2019)

90. Designated Survivor (2016-?)

Serialul american urmărește personajul interpretat de Kiefer Sutherland, Tom Kirkman, un membru de grad inferior din cabinetul Statelor Unite ale Americii, care devine președintele țării după ce atât președintele în funcțiune, cât și toți superiorii lui Kirkman care ar fi putut să îl înlocuiască au fost uciși.

89. The Alienist (2018)

Serialul este un thriller a cărui acțiune se desfășoară în cartierele rău famate din New York, din perioada Golded Age, și îl are în prim plan pe Laszlo Kreizler, un psihiatru genial preocupat obsesiv de un nou domeniu controversat, cel al tratării bolilor mintale. Acesta a găsit soluția prin care să prindă un ucigaș cunoscut ale cărui tinere victime sunt supuse unor ritualuri macabre.

88. Timeless (2016-2018)

Un criminal misterios fură un secret de stat important despre o mașină a timpului și intenționează să distrugă Statele Unite ale Americii pe care o știm, schimbând trecutul. Singura speranță este o echipă neașteptată, formată dintr-un om de știință, un soldat și o profesoară de istorie, care trebuie să folosească prototipul pentru a călători înapoi în timp, acolo unde s-au petrecut evenimente critice.

87. Chilling Adventures of Sabrina (2018-?)

Aniversarea de 16 ani a unei vrăjitoare reprezintă un eveniment cu adevărat deosebit. Serialul prezintă povestea Sabrinei Spellman, o adolescentă care s-a dovedit a fi pe jumătate vrăjitoare și jumătate muritoare. Toată viața sa a așteptat cu sufletul la gură să împlinească vârsta de 16 ani, dar evenimente dintre cele mai neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric.

86. Unbreakable Kimmy Schmidt (2015–2019)

Serialul de dramă o are în centrul atenției pe Kimmy Schmidt, o femeie care după 15 ani în care a făcut parte dintr-un cult este salvată, alături de alte trei femei, fapt care cauzează o senzație națională. Kimmy se mută în orașul New York și începe să își trăiască viața și să se bucure de tot ceea ce îi oferă aceasta.

85. The 100 (2014-?)

După o perioadă de 97 de ani de la distrugerea omenirii de o bombă atomică, o navă spațială în care se află singurii supraviețuitori de pe planetă trimit un grup de 100 de delincvenți înapoi pe Terra pentru a investiga posibilitatea colonizării.

84. The Vampire Diaries (2009-2017)

Elena a avut parte de o tragedie în familie, părinții ei murind într-un accident de mașină. Elena rămâne pe lume doar cu fratele ei de 15 ani. În liceul ei, la început de an școlar, își face apariția Ștefan, un nou elev misterios și carismatic. Cei doi încep să se cunoască și să petreacă timp împreună până se îndrăgostesc. Însă Elena nu știe că Ștefan este un vampir care trăiește de peste 200 de ani printre vii.

83. Jane the Virgin (2014-?)

Jane este o tânără de origine latină din Miami care rămâne însărcinată după ce este inseminată artificial din neglijența unui spital. Sarcina îi va da fetei viața peste cap, mai ales după ce în joc intră și Rafael, tatăl biologic al copilului, care începe să se îndrăgostească de Jane deși este căsătorit cu Petra. Însă Petra va încerca să facă tot ceea ce este posibil pentru a împiedica o apropiere între Jane și Rafael.

82. Santa Clarita Diet (2017-2019)

Joel și Sheila Hammond formează un cuplu care locuiește în suburbiile orașului Santa Clarita din California. În viața de zi cu zi atât Joel, cât și Sheila, se ocupă de vânzarea de proprietăți imobiliare, însă locurile de muncă și viețile normale le sunt amenințate după ce Sheila trece printr-o serie de schimbări psihice și se transformă într-un zombie care nu poate rezista la carnea de om.

81. Star Trek: Voyager (1995-2001)

Nava Voyager trebuie să urmărească un grup de rebeli care se opun tratatului de pace. Datorită unor împrejurări nefericite, ambele nave sunt aruncate la marginea galaxiei și trebuie să își unească forțele pentru a găsi drumul spre casă. În serial apare pentru prima dată drept căpitan o femeie, Katheryn Janeway.

13 comentarii