Raftul cu filme

Facebook Watch lucrează la serialul „Tom vs Time”, despre viața și cariera lui Tom Brady

Facebook, Facebook Watch, Tom vs Time, Tom Brady, seriale Facebook Watch, Facebook Watch series
Imagine via Facebook Watch / Tom vs. Time

Nu mai este deloc o veste nouă cum că Facebook și-a creat o platformă proprie de streaming online, denumită Facebook Watch, și că lucrează la o mulțime de seriale pe care să le pună la dispoziție celor care sunt interesați de o platformă de tipul video on demand pe un site de socializare. Cea mai nouă veste din partea Facebook Watch este legată de noul serial Tom vs Time la care lucrează.

Acesta va fi un așa numit docu-series, adică un serial documentar despre viața privată și cariera sportivă a jucătorului de fotbal american Tom Brady, unul dintre cei doi jucători care au reușit să câștige cinci inele Super Bowl (iar acum îl vânează pe al șaselea) și care a jucat întreaga lui carieră pentru New England Patriots, echipă care face parte din campionatul National Football League (NFL).

Facebook a comandat în ianuarie 2018 un număr de șase episoade pentru primul sezon din Tom vs Time, producția despre viața privată și cariera sportivă a jucătorului de 40 de ani Tom Brady. Serialul este creat de Gotham Chopra, cel care a produs și „Religion of Sports”, iar data premierei nu a fost momentan stabilită.

Într-un articol publicat de Boston, jucătorul Tom Brady spunea: „mă gândeam de mulți ani cum ar fi să le pot arăta fanilor anumite momente și aspecte ale vieții și carierei mele, situații cu care să poată și ei interacționa și pe care să le primească cu alți ochi. Am apărut în multe reviste, ziare și showuri TV, dar nu am încercat niciodată ceea ce facem acum cu acest serial documentar”.

Facebook, Facebook Watch, Tom vs Time, Tom Brady, seriale Facebook Watch, Facebook Watch series
Imagine via Facebook Watch / Tom vs. Time

Conform Digital Trends, Facebook a comandat șase episoade pentru primul sezon din Tom vs Time, iar producția urmează să fie disponibilă curând pe Facebook Watch. Platforma de streaming online este disponibilă momentan doar în SUA, ceea ce înseamnă că serialul poate fi urmărit și în România, însă fără subtitrare.

Pagina de Facebook Watch a serialului Tom vs Time poate fi accesată aici, iar în momentul de față aproape 47.000 de persoane s-au abonat pentru a afla toate noutățile legate de serialul documentar. Numărul vizualizărilor pentru primul sezon s-ar putea să crească surprinzător de mult în momentul lansării, iar asta pentru că doar trailerul a fost urmărit de 6,3 milioane de persoane în cinci zile.

Citește mai multe articole despre seriale și streaming online pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu