Raftul cu filme

O listă cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în cinematografe

toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018, The Verge, Raftul cu Filme, filme cu supereroi, supereroi, filme supereroi, supereroi 2018
Imagine via The Verge

Anul 2018 se anunță a fi unul plin pentru împătimiții de benzi desenate și fani producțiilor cu supereroi. Nu mai puțin de nouă lungmetraje de acest gen sunt programate să fie lansate în cinematografe! De la „Black Panther” și „Deadpool 2” și până la „Ant-Man and the Wasp” și ”Spider-Man: Into the Spider-Verse”, platforma Raftul cu Filme își prezintă lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în sălile de cinema.

Black Panther (2018) – apare pe 16 februarie 2018

Produs de Marvel, „Black Panther” va fi primul lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în cinema.

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther, va face trecerea pe marele ecran în anul 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal dintr-un meteorit.

Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

Avengers: Infinity War (2018) – apare pe 4 mai 2018

Produs de Marvel, „Avengers: Infinity War” va fi al doilea lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018.

L-a întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul, este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și alții.

Deadpool 2 (2018) – apare pe 18 mai 2018

Produs de Marvel, „Deadpool 2” va fi al treilea lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în cinema.

După succesul răzunător pe care „Deadpool” l-a avut în anul 2016, iată că în 2018 putem vorbi de partea a doua a celui mai celebru film cu supereroi interzis tinerilor sub vârsta de 18 ani. Scenariul din „Deadpool 2” va aduce un nou personaj negativ în peisaj, pe Cable, care va mări, mai mult ca sigur, gradul de violență realistă din lungmetraj.

The Incredibles 2 (2018) – apare pe 2 iunie 2018

Produs de Disney și Pixar, „The Incredibles 2” va fi al patrulea lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018.

Familia favorită de supereroi se reîntoarce, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții normale. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile ale copilului Jack-Jack.

Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou, eea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți incredibili.

Ant-Man and the Wasp (2018) – apare pe 6 iulie 2018

Produs de Marvel, „Ant-Man and the Wasp” va fi al cincilea lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018.

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune.

Astfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

Venom (2018) – apare pe 5 octombrie 2018

Produs de Marvel, „Venom” va fi al șaselea lungmetraj de acest gen care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în cinema.

Fără vreun indiciu legat de scenariu, „Venom” este regizat de Ruben Fleischer, iar acțiunea se bazează pe munca făcută de scenariștii Kelly Marcel și Todd McFarlane. În rolurile principale joacă actorii Tom Hardy, Michelle Williams și Woody Harrelson, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Tom Holland, Jenny Slate, Riz Ahmed și Scott Haze.

X-Men: Dark Phoenix (2018) – apare pe 2 noiembrie 2018

Produs de 20th Century Fox, „X-Men: Dark Phoenix” va fi al șaptelea film care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018.

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-Men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) – apare pe 14 decembrie 2018

Produs de Marvel, „Spider-Man: Into the Spider-Verse” va fi al optulea film care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018.

Fără vreun indiciu legat de scenariu, „Spider-Man: Into the Spider-Verse” este regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman, iar acțiunea se bazează pe munca făcută de scenaristul Phil Lord. În rolurile principale joacă actorii Liev Schreiber, Mahershala Ali și Brian Tyree Henry.

Aquaman (2018) – apare pe 21 decembrie 2018

Produs de DC Comics, „Aquaman” va fi al nouălea lungmetraj care face parte din lista cu toate filmele cu supereroi care apar în anul 2018 în cinema.

„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă”.

Citește mai multe articole din categoria liste și recomandări pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu