Raftul cu filme

Postul TNT va difuza noul serial „Will”, despre viața lui William Shakespeare

serialul Will, Will, seriale, raftul cu filme, știri seriale
Imagine via IMDb.com / Will (2017)

Postul de televiziune TNT România a hotărât difuzarea noului serial de dramă Will, lansat în anul 2017. Producția pare să fie una dintre cele mai îndrăznețe ale acestui an prin simplul fapt că urmărește povestea celei mai faimoase personalități din lume, William Shakespeare. Conform TNT, premiera serialului pe post va avea loc pe 13 iulie, de la orele 22:00.

Până în momentul de față, producția Will numără un singur sezon și zece episoade, însă subiectul producției pare să promită cel puțin un nou sezon în viitorul apropiat. Postul de televiziune TNT România invită telespectatorii într-o călătorie în timp în perioada elisabetană pentru a descoperi viața agitată și plină de ispite a tânărului William Shakespeare, proaspăt sosit în Londra în anul 1589.

Personajul lui William Shakespeare este interpretat de actorul Laurie Davidson, iar din distribuție mai fac parte Olivia DeJonge (cunoscută pentru „The Visit” și „Hiding”), Colm Meaney („Star Trek: Deep Space Nine” și „Hell on Wheels”), Mattias Inwood („The Shanara Chronicles”), Jamie Campbell Bower („Sweeney Todd” și „The Twilight Saga”), dar și Ewen Bremner (cunoscut pentru „Trainspotting” și filmul „Snowpiercer”).

Will, seriale, raftul cu filme, știri seriale
Imagine via IMDb.com / Will (2017-)

Serialul Will îi are ca producători executivi pe Craig Pearce (cunoscut pentru „The Great Gatsby”, „Moulin Rouge” și „Romeo & Juliet”), Shekhar Kapur (cunoscut pentru „Elizabeth” și nominalizat la Globul de Aur), Alison Owen („Elizabeth”), Debra Hayward („Love Actually”), Vince Gerardis („Jumper”), Howard Braunstein („The Informant” și „The Client List”) și Louise Rosager.

Craig Pearce declara cu câteva zile în urmă că noua producție de la TNT a însemnat o provocare imensă pentru întreaga echipă implicată. De asemenea, acesta adăuga că „William Shakespeare este cea mai faimoasă persoană din lume despre care nimeni nu știe nimic”.

„Will” surprinde povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. Într-o lume seducătoare și, în același timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieșită din tipare şi pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.

Mai multe informații despre noua producție a TNT pot fi aflate de pe pagina de IMDb. În același timp, alte știri și noutăți legate de lumea serialelor pot fi aflate de pe Raftul cu Filme. Urmărește-ne pe Facebook și site și află primul toate detaliile legate de serialele despre care toată lumea discută.

Scrie un comentariu