Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Happy Channel: „Ține-mă de mână”

Ține-mă de mână, seriale turcești, seriale noi, seriale turcești la TV, Happy Channel
Imagine via IMDb / Ține-mă de mână

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Ține-mă de mână (în original: „Elimi Birakma”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 3 iunie 2019, de la ora 21:00.

Telenovela turcească Ține-mă de mână a fost lansată în anul 2018, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune TRT1 pe 22 iulie 2018, serialul fiind continuat și în momentul de față. Momentan, seria numără un singur sezon și un total de 43 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gozler, Cemre Gumeli, Ertugrul Postoglu, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan, Cemre Baysel, Yigit Kagan Yazici, Gokce Yanardag și Ebru Aykac.

Serialul turcesc Ține-mă de mână se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind regizat de Sadullah Celen, Mucahit Akyoldas, Adnan Guler și Canan Celik, după un scenariu semnat de Cem Akyoldas, Nilufer Aydin, Tuna Gorgun, Serhat Kahveci, Secil Kahveci, Hyun Kyung So, Tunus Tasci, Volkan Yazici și Serap Ozgur.

Serialul turcesc Ține-mă de mână spune povestea lui Azra, personaj jucat de Alina Boz, o tânără care este pasionată de bucătărie și gastronomie și care își dorește să ajungă unul dintre cei mai mari chefi din lume. Odată cu moartea tatălui ei, Azra a devenit marcată de acest eveniment nefericit. La un moment dat, în viața sa apare Cenk, interpretat de Alp Navruz, un tânăr șarmant și care provine dintr-o familie cu o condiție financiară excelentă, de care începe să îi placă tot mai mult.

Actrița Alina Boz interpretează rolul principal din serialul turcesc Ține-mă de mână. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul din telenovela „Furtună pe Bosfor”, acolo unde a jucat rolul lui Hazal, dar și din serialul „Patria mea ești tu”, în care a avut un rol secundar.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii

    • Mai potrivită ar fi această întrebare către cei de la Happy Channel. Din păcate, noi nu putem să vă răspundem pentru că nu avem aceste informații. Mulțumim de înțelegere!