Raftul cu filme

A fost lansat canalul Timeless Drama Channel, un nou post TV de filme și seriale turcești

TDC, SPI International, posturi TV, Timeless Drama Channel
Logo oficial / Timeless Drama Channel

SPI International/Filmbox, compania globală care operează peste 30 de canale TV pe șase continente, anunță lansarea unui nou post de televiziune dedicat filmelor și serialelor turcești, denumit Timeless Drama Channel sau TDC. Canalul TV emite în format HD și este disponibil pentru distribuție prin DTH, rețele de cablu, pe telefoane și pe Smart TV prin serviciile OTT de oriunde din lume.

„SPI International/Filmbox lansează noul post Timeless Drama Channel, dedicat celor care urmăresc și apreciază serialele turcești realizate cu bugete enorme, dar și celor care urmăresc producțiile de lungmetraj realizate în Turcia”.

„Producțiile turcești sunt cerute în o mulțime de teritorii din lume, inclusiv în Europa Centrală și Europa de Est, în Africa de Sud și America Latină, fapt pentru care SPI International vine cu o soluție și lansează Timeless Drama Channel, un canal HD cu filme și seriale turcești de calitate și care duc la audiențe record în multe regiuni”, mai adaugă Berk Uziyel, CEO SPI International/Filmbox.

Conform celor spuse de Berk Uziyel, CEO SPI International/FilmBox, lansarea noului post de televiziune Timeless Drama Channel (TDC) vine ca urmare a cererii foarte mari de filme și seriale turcești pe o mulțime de piețe din lume, precum Europa Centrală, America Latină, Europa de Est, Africa de Sud și chiar Orientul Apropiat, fapt pentru care s-a ajuns la conceptul unui post de televiziune dedicat serialelor turcești, telenovelelor, filmelor și producțiilor din Turcia.

Ce producții se difuzează pe Timeless Drama Channel:

Son/The End (2012-?) – serial de aventură, dramă și mister
20 Dakika/20 Minutes (2013) – serial de acțiune, dramă și romantic
Karadayi/The Uncle in Black (2012-2015) – serial de acțiune, dramă și romantic
Kurt Seyit ve Sura (2014) – serial istoric, de dramă și de acțiune

Informații via Broadband TV News și Rapid TV News

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune pe site-ul Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficială de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul oficial de Instagram.

2 comentarii

Abonare la newsletter