Raftul cu filme

Netflix a anunțat oficial anularea serialului „The OA” după doar două sezoane

The OA a fost anulat, The OA, seriale, seriale Netflix, seriale americane
Imagine via IMDb / The OA

Serialul The OA a fost anulat, iar povestea producției ajunge la final, cu toate că serialul a fost gândit inițial pentru un total de cinci sezoane. Platforma de streaming online Netflix a anunțat, pe 5 august 2019, anularea unui serial promițător din portofoliul propriu după difuzarea a doar două sezoane complete.

Conform unui articol apărut în ediția online a publicației Variety, platforma de streaming online Netflix evită să ofere un motiv anume pentru decizia în urma căreia serialul The OA a fost anulat. Aceeași sursă menționează însă că atunci când Netflix hotărăște anularea unei producții este vorba, în principal, despre raportul dintre popularitatea titlului și costurile de producție ale respectivului titlu.

Serialul original al platformei de streaming online Netflix reprezintă un thriller science-fiction care prezintă povestea unei femei fără vedere, interpretată de actrița Brit Marling, și care ajunge să dispară fără urmă. La șapte ani distanță, tânăra apare cu vederea recăpătată și fără nicio explicație a ceea ce s-a întâmplat.

Femeia începe să își spună Original Angel (de unde și titlul „The OA”) și începe să contureze un grup de persoane, cu ajutorul căruia își dorește să rezolve cazurile altor oameni care au fost dați dispăruți de-a lungul timpului. Serialul original Netflix a fost creat de Zal Batmanglij și Brit Marling exclusiv pentru platformă.

„Ne declarăm extrem de mândri de cele 16 episoade ale serialului The OA, care constituie cele două sezoane difuzate deja pe platforma noastră de streaming online. Suntem recunoscători lui Zal Batmanglij și Brit Marling pentru că și-au împărțit viziunea, dar și pentru ceea ce au reușit să realizeze. Din păcate, nu putem oferi detalii cu privire la motivele pentru care serialul The OA a fost anulat”, afirmă Cindy Holland, vicepreședinte de conținut al Netflix.

Primul sezon al serialului „The OA” a avut premiera în luna decembrie 2016, în timp ce al doilea sezon a fost oferit pentru vizionare în luna martie 2019. De-a lungul timpului, cele două părți ale producției au fost aplaudate de critici pe platformele Metacritic și Rotten Tomatoes, dar și de fani pe IMDb și TMDb.

Citește mai multe articole despre seriale anulate și articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu