Raftul cu filme

VIDEO. Netflix lucrează la noul serial „The Innocents”. Ce știm până acum?

Netflix, Netflix România, seriale Netflix, The Innocents
Imagine via YouTube / Netflix România

Platforma de streaming online Netflix, cea mai ofertantă de pe piață în acest moment, a anunțat de curând lansarea unui nou serial original, denumit The Innocents (sau „Inocenții” în traducere). Alături de micul comunicat de presă a venit și un material video de un minut, dar și o listă de actori, creatori și regizori. Iată tot ceea ce știm până acum despre noul serial original Netflix.

CITEȘTE ȘI: Filme, documentare și seriale noi pe Netflix în februarie 2018

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă.

Echipa de producție și distribuția:

Cu toate că serialul The Innocents nu este încă finalizat, Netflix i-a creat pagina unică pe platforma de streaming online (o găsiți aici) și a adăugat mai multe informații despre producția britanică. Așadar, conform detaliilor afișate, Hania Elkington și Simon Duric sunt creatorii serialului, în timp ce Sorcha Groundsell, Percelle Ascott și Guy Pearce sunt actorii confirmați de Netflix înainte de premieră.

Hania Elkington: cunoscută pentru „The North London Book of the Dead”
Simon Duric: cunoscut pentru „Black Mirror” și „Sherlock Holmes”
Sorcha Groundsell: cunoscută pentru „Clique” și „Far from the Apple Tree”
Percelle Ascott: cunoscut pentru „Wizards vs. Aliens” și „Pompidou”
Guy Pearce: cunoscut pentru „Memento” și „L.A. Confidential”

The Innocents este produs de compania New Pictures din Marea Britanie (condusă de Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls), iar producător este Chris Croucher. Șase dintre cele opt episoade vor fi regizate de Farren Blackburn, care este și producător executiv alături de Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls.

Ce aflăm din videoclipul lansat de Netflix:

Platforma de streaming online a lansat și un clip video pe canalul oficial de YouTube, lung de un minut, care are mai mult rolul de anunțare a seriei britanice decât să ofere efectiv vreun cadru din viitoarea producție. Însă sunt unele lucruri care pot fi scoase din aceste imagini. Materialul video promovează mesajul „Ceea ce vezi nu este real. Dragostea schimbă totul”, care nu face decât să întărească ideea romantică a scenariului.

Alte detalii de menționat:

Pagina de Netflix a serialului The Innocents ne oferă detalii legate de genul producției, fiind menționate genurile: acțiune, aventură, science-fiction și fantezie.

Data de lansare a serialului:

În comunicatul de presă, dar și în materialul video, se menționează că data de lansare a serialului The Innocents urmează să fie anunțată în curând, însă pagina de Netflix a seriei afișează ca dată de lansare anul 2018. Așadar, ne așteptăm la o lansare nu foarte îndepărtată pe platforma de streaming online a Netflix.

Platforma Raftul cu Filme recomandă grupul de Facebook Netlix (recomandări). Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu