Raftul cu filme

Hulu confirmă sezonul al doilea din „The Handmaid’s Tale”. Când are premiera

The Handmaid's Tale, seriale, seriale canadiene
Imagine via IMDb / The Handmaid's Tale

Platforma de streaming online Hulu a confirmat oficial astăzi, 14 ianuarie 2018, sezonul al doilea pentru producția de succes The Handmaid’s Tale, serialul care a câștigat anul acesta două premii la Globurile de Aur, trei premii la Broadcast Film Critics Association Awards și a fost numit serialul anului în cadrul AFI Awards.

Dincolo de confirmarea sezonului secund, Hulu a anunțat și data în care serialul va avea premiera. Pe 25 aprilie 2018, The Handmaid’s Tale va apărea pe platforma de streaming online Hulu cu primele două episoade, iar restul vor fi programate pentru fiecare zi de miercuri, conform Variety. Partea a doua a serialului de succes produs de Hulu va avea un număr total de 13 episoade.

Dacă primul sezon s-a bazat, în întregime, pe romanul cu același nume al lui Margaret Atwood, partea secundă va duce povestea mai departe cu ajutorul scenariștilor. Al doilea sezon din The Handmaid’s Tale se va concentra pe povestea lui Offred, care rămâne însărcinată și se luptă pentru libertatea copilului ei în contextul tuturor problemelor din statul Gilead.

Urmărește aici un sneak peek pentru al doilea sezon din The Handmaid’s Tale:

Distribuția serialului îi conține pe actorii Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski și Joseph Fiennes, alături de nume ca Max Minghella, Amanda Brugel, Madeline Brewer și Samira Wiley. Pe IMDb, producția ocupă locul 140 în topul celor mai bune seriale din lume și este notată cu o notă medie de 8,6 după votul a aproape 50.000 de persoane. Pagina de Facebook este urmărită de 500.000 de oameni.

Serialul de succes The Handmaid’s Tale este creat și scris de Bruce Miller, care este și producător executiv alături de Eisabeth Moss, actrița principală, dar și de Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken.

Citește mai multe articole despre seriale și streaming online pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu