Raftul cu filme

Netflix a anunțat data de lansare a seriei documentare „The Defiant Ones”

Netflix în august 2019, The Defiant Ones, Netflix, streaming online, seriale Netflix, Netflix UK
Imagine via Netflix UK / The Defiant Ones

Platforma de streaming online Netflix, cel mai dezvoltat serviciu de acest gen disponibil în acest moment pe piață, a anunțat lansarea oficială a serialului documentar The Defiant Ones pentru data de 23 martie 2018, în exclusivitate, excepție făcând Statele Unite ale Americii și Canada. Toate cele patru episoade vor putea fi urmărite simultan de către utilizatorii din întreaga lume.

Platforma Raftul cu Filme recomandă grupul de Facebook Netlix (recomandări).

Cu un premiu Grammy în 2018 pentru cea mai bună producție muzicală și un premiu NAACP Image în 2018 pentru cea mai bună regie într-un film de televiziune, seria documentară The Defiant Ones spune poveștile lui Jimmy Iovine și Dr. Dre, primul fiind fiul unui docher din Brooklyn, iar celălalt venind direct din Campton, dar și întâmplările unui parteneriat improbabil, având rolurile principale într-o serie de evenimente menite să transforme cultura contemporană.

The Defiant Ones, Netflix, streaming online, seriale Netflix, Netflix UK
Imagine via Netflix UK / The Defiant Ones

O poveste dezvăluitoare, captivantă și curajoasă care își desfășoară acțiunea fie în studiourile de înregistrare, fie în cele mai umile case sau chiar vile impunătoare, în sălile de judecată, dar și pe holurile celor mai puternice corporații. Serialul The Defiant Ones este regizat de Allen Hughes, care a realizat interviuri ample.

Mini-documentarul marca Netflix include și interviuri cu nume iconice din domeniul muzical, precum Bono, David Geffen, Eminem, Nas, Stevie Nicks, Ice Cube, Gwen Stefani, Jon Landau, Tom Petty, Trent Reznor, Snoop Dogg, Bruce Springsteen, Diddy și Will.I.Am. The Defiant Ones prezintă imagini care nu au mai fost văzute până acum de la mai multe sesiuni de înregistrare cu Eazy-E, JJ Fad, Stevie Nicks, N.W.A., Tom Petty, Bruce Springsteen și U2, printre alții.

Serialul The Defiant Ones este un titlu esențial pentru cei interesați de istoria hip-hop-ului sau a stilului pop modern. Fascinantă și bogată în informații, „seria încapsulează ultimele patru decenii ale industriei muzicale”, afirmă Bela Bajaria, Vice President of Content Netflix. Mai mult de atât, „este o poveste de prietenie frumoasă care îi poate inspira pe toți cei care vor să își îndeplinească visurile”.

The Defiant Ones, scris de Allen Hughes, Lasse Jarvi și Doug Pray este o producție Silverback 5150 Pictures în colaborare cu Alcon Television Group. Producătorii executivi sunt Allen Hughes, Doug Pray, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Jerry Longarzo, Michael Lombardo și Gene Kirkwood, împreună cu Sarah Anthony, Steven Williams și Fritzi Horstman.

Citește mai multe articole despre filmele documentare și streaming-ul online pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu