Raftul cu filme

Trailer spot: The Dark Tower (2017)

Iată că regizorul scandinav Nikolaj Arcel revine după o perioadă de cinci ani cu un nou film pe marile ecrane, trecând de la genurile biografic și dramatic la filmele de aventură și acțiune. În 2012, Nikolaj Arcel lansa A royal affair (2012), film care a încasat 1,5 milioane de dolari în cinematografele din State. Acum revine cu The Dark Tower (2017), un film realizat cu un buget de 60 de milioane de dolari.

Creația lui Arcel aduce în atenția pasionaților de cinematografie o poveste inspirată din seria The Dark Tower, scrisă de Stephen King. Filmul se bazează pe cel de-al șaptelea volum al seriei, denumit The Dark Tower. Personajul principal, interpretat de actorul Idris Elba, pornește în căutarea turnului întunecat, aflat într-o dimensiune alternativă plină de creaturi fantastice și caractere direct conectate cu cele mai celebre personaje create de Stephen King.

The Dark Tower (2017)
imagine via IMDb.com

Regizorul Nikolaj Arcel este cunoscut pentru misteriosul film The Girl with the Dragon Tattoo (2009), dar și pentru filmul polițist The Keeper of Lost Causes (2013). De adaptarea scenariului după romanul lui Stephen King s-a ocupat o întreagă echipă de scriitori formată din Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Anders Thomas Jense și Nikolaj Arcel.

În rolurile principale găsim o „elită” a actorilor. Vorbim aici de Matthew McConaughey, câștigătorul Oscarului pentru filmul briliantul Dallas Buyers Club (2013), un actor pe care îl știm și din Interstellar (2014) și The Wolf of Wall Street (2013). Trecem mai departe și îl găsim pe Idris Elba, cunoscut pentru rolurile din Zootopia (2016) și Prometheus (2012), dar și pe Abbey Lee din Mad Max.

Alte roluri notabile sunt jucate de Katheryn Winnick, actriță în serialul Vikings, și Nicholas Hamilton, cel pe care îl vom vedea în filmul horror It (2017). Mult mai multe detalii despre The Dark Tower (2017) pot fi citite pe IMDb, pe Wikipedia, dar și pe Rotten Tomatoes. Filmul apare în cinematografele din România începând cu 4 august 2017.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol de pe blogul Raftul cu Filme. Trimite-ne sugestiile tale pe adresa de email admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe subiectele propuse de cititorii noștri. Dincolo de asta, ne-ar plăcea foarte mult și o apreciere pe pagina de Facebook. Mulțumim frumos!

Un comentariu