Raftul cu filme

Disney Plus a lansat primul trailer oficial pentru noul serial „Star Wars: The Acolyte”

Star Wars: The Acolyte, Disney Plus
Imagine via Disney Plus / Star Wars: The Acolyte

Platforma de streaming online Disney Plus a prezentat zilele trecute primul trailer pentru noul serial original de la Lucasfilm, Star Wars: The Acolyte. Fascinanta producție live-action debutează pe 5 iunie 2024 în țara noastră, cu primele două episoade. În Star Wars: The Acolyte, o investigație privind o serie de atacuri șocante îl aduce pe un respectat maestru Jedi (Lee Jung Jae) în fața unui războinic periculos din trecutul său (Amandla Stenberg).

Pe măsură ce descoperă indicii, ei călătoresc pe o cale întunecată unde forțe sinistre demonstrează că nu totul este ceea ce pare. Serialul Star Wars: The Acolyte îi are în distribuție pe Amandla Stenberg, Lee Jung Jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner Smith, Rebecca Henderson, Dean Charles Chapman, Joonas Suotamo și Carrie Anne Moss. Leslye Headland a creat serialul, bazat pe saga Star Wars de George Lucas, și este producător executiv alături de Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King și Jason Micallef.

Charmaine DeGrate și Kor Adana sunt producători co-executivi, în timp ce Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim și Rob Bredow sunt producătorii serialului. De altfel, Headland a semnat și regia primelor două episoade. Alături de el au lucrat regizorii Kogonada, la episoadele 103 și 107, Alex Garcia Lopez la episoadele 104 și 105 și Hanelle Culpepper la episoadele 106 și 108. Premiatul compozitor Michael Abels, cunoscut pentru lucrările sale din filmele „Get Out” și „Us”, a semnat coloana sonoră pentru acest serial.

Platforma de streaming online Disney Plus cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney Plus de la The Walt Disney Company, oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney Plus găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney Plus pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Marius Popa

În ultimii 36 de ani, cel puțin 20 de ani i-am petrecut urmărind o grămadă de filme. Listele mele de titluri de pe IMDb au devenit deja neîncăpătoare, fapt pentru care am pus hotărât piciorul pe frână și m-am apucat de scris. În timpul liber îmi petrec timpul încercând să nu mai apăs butoanele de play de pe Netflix și HBO Max.

Scrie un comentariu